Просто невдаха: відомо, як принц Вільям сконфузився під час знайомства з Кейт Міддлтон
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Просто невдаха: відомо, як принц Вільям сконфузився під час знайомства з Кейт Міддлтон

Просто невдаха: відомо, як принц Вільям сконфузився під час знайомства з Кейт Міддлтон
Джерело:  online.ua

Герцоги Кембриджські для багатьох є еталоном пари, яка змогла зберегти своє кохання попри усі труднощі. Однак лише нещодавно стало відомо, що їхнє знайомство розпочалося з конфузу, спогади про який досі змушують обох ніяковіти. Виявилося, що принц Вільям так хотів познайомитися з Кейт Міддлтон в Сент-Ендрюському університеті, що не втримався на ногах і впав просто перед майбутньою дружиною. Про цей кумедний інцидент розповідається в документальній стрічці William & Kate: Too Good to Be True – "Вільям і Кейт: надто ідеально, щоб бути правдою", яку представив телеканла Channel 5, передає ONLINE.UA.

Не так вже й багато людей знають про те, що історія їхнього кохання розпочалася під час навчання в Сент-Ендрюському університеті. Неважко здогадатися, що тоді Вільям не був позбавлений уваги дівчат, які хотіли закрутити роман з королівським нащадком, проте його серце підкорила саме Кейт Міддлтон. Несміливий юнак давно хотів познайомитися з красунею-студенткою, однак все ніяк не випадало нагоди. І коли обставини нарешті бути сприятливими для першого діалогу, принц Вільям спіткнувся й впав просто до ніг дівчини.

"Що за жахливий початок! Ви подумаєте, що я просто невдаха", – зніяковіло пробурмотів Вільям, коли зрозумів, що з ним сталося.

Однак Кейт Міддлтон лише засміялася після його слів. Після йього конфузу зав'язалася дружба між подружжям, яка переросла в серйозні стосунки. Варто звернути увагу на те, що Вільям роками не кликав кохану під вінець й наважився освідчитися їй лише тоді, коли дівчині було 28 років. Таку нерішучість принца Вільяма пояснюють невдалим шлюбом його батьків, який поспіхом уклав принц Чарльз через тиск королівської родини.

Як повідомляв раніше ONLINE.UA, королівський оглядач Рассел Майєрс неочікувано для всіх повідомив про те, що плани принца Гаррі і Меган Маркл зруйнувалися через пандемію коронавірусу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?