Британець хоче отримати шалену суму після невдалого поцілунку з дівчиною
Категорія
Цікаве
Дата публікації

Британець хоче отримати шалену суму після невдалого поцілунку з дівчиною

Британець хоче отримати шалену суму після невдалого поцілунку з дівчиною
Джерело:  online.ua

Мешканець Лондону Мартін Ешлі Конвей подав до суду на жінку, з якою у нього було романтичне побачення рік тому. Чоловік неочікувано для всіх почав вимагати від британки компенсацію у розмірі 130 тисяч фунтів стерлінгів. Він скаржиться на те, що дівчина, нібито, заразила його герпесом під час невдалого поцілунку. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на видання Daily Mail.

45-річний тренер з фітнесу розповів, що вперше познайомився з Джованною Лавлейс на сайті знайомств. Вони трохи поспілкувалися онлайн та вирішили організувати побачення. Конвей стверджує, що все спочатку було добре, проте після того, як чоловік і жінка кілька разів поцілувалися, Лавлейс повідомила йому, що у неї герпес.

"Я тоді й гадки не мав, що це таке, бо ніколи не хворів герпесом раніше і не здогадувався, наскільки він заразний", - поскаржився британець.

Через декілька діб Конвей відчув себе недобре, почав кашляти. Окрім того, у нього на губах з'явилися характерні висипання. Також йому було важко вживати їжу. Чоловік зразу ж поїхав до лікаря, де йому діагностували герпес і виписали курс лікування. Згодом Конвей вирішив звернутися до суду - він вимагає від партнерки, з якою він, до речі, більше ніколи не бачився після невдалого побачення, компенсацію за завдану йому шкоду, куди входить оплата лікування герпесу і наступні потім сеанси психотерапії. Окрім того, він поскаржився, що через висипання на губах не міг ходити на роботу, а отже, заробляти.

Мартін Конвей звинувачує Джованні Лавлесс у тому, що вона не виконала "свій моральний і юридичний обов'язок", не попередивши його, що є носієм інфекції. Юристи Лавлесс назвали позов чоловіка "непристойним". Окрім того, вони вважають його "знущанням над судовими установами".

Раніше ONLINE.UA розповідав, чому чоловіки та жінки закохуються по-різному - відповідь психологів приголомшила світ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?