Я пошматую всіх - відомий боксер шокував заявою про Кличка
Категорія
Спорт
Дата публікації

Я пошматую всіх - відомий боксер шокував заявою про Кличка

Я пошматую всіх - відомий боксер шокував заявою про Кличка
Джерело:  online.ua

Вже оголосили про своє повернення колишні боксери-чемпіони Евандер Холіфілд і Майк Тайсон, до їхніх гучних заяв нещодавно приєднався Шеннон Бріґґс - ексчемпіон світу у важкій вазі. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на FightHype.

За його словами, він міг би здобути нові перемоги у боях з колишніми суперниками в одного дивізіоні. також серед таких боксерів - українець Володимир Кличко.

Бріґґс пояснив, що наразі веде переговори з представниками боксерського бізнесу. Він також намагався домовитися про двобій із "залізним Майком", який планує провести кілька видовищних виходів на ринг. Особливо колишній чемпіон акцентував на своїй бізнес-кар'єрі, а не лише спортивній.

"Я пошматую всіх! Вийду проти Холіфілда, щоб "подрібнити" його у виставковому бою. Я "пошматую" Володимира Кличка. Безумовно, я розтрощу Девіда Хея, зроблю з нього курячий кебаб", - гучно розповідав боксер.

Нагадаємо, Тайсон оголосив про плани провести благодійні виставкові дуелі на рингу. Наразі легендарний боєць важко готується до них, про його суперників мало що відомо. Водночас разом із ним про повернення оголосив 57-річний Евандер Холіфілд, який втратив частинку вуха від зубів Майка. Невідомо, чи зустрінуться вони як суперники знову.

Бріґґс бився проти Віталія Кличка у 2010 році. На подкасті Тайсона він нещодавно розповів, як важко йому дався той день. Українець буквально шматував його 12 раундів, оскільки на початку бою, оскільки в американця вилетів суглоб на лівій руці. Після бою він потрапив до лікарні, де ненадовго навіть впав у кому.

Як повідомляв ONLINE.UA, український боксер Володимир Кличко залишив спортивну  кар’єру, однак продовжує здобувати нові досягнення. Його ім’я внесли у рейтинг найбільш видатних спортсменів XXI сторіччя.

На думку фахівців, Кличко гідний обіймати 98-му позицію рейтингу ТОП-100. Він став єдиним представником України у цьому списку.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?