Найстабільніший актив під час кризи - експерти JPMorgan озвучили цікаву пораду
Категорія
Технології
Дата публікації

Найстабільніший актив під час кризи - експерти JPMorgan озвучили цікаву пораду

Найстабільніший актив під час кризи -  експерти JPMorgan озвучили цікаву пораду
Джерело:  online.ua

Багатьох людей найбільше наразі цікавить питання, у який спосіб можна заробляти гроші під час пандемії коронавірсу та карантину.  Аналітики американського банку JPMorgan вирішили розкрити карти - вони заявили, що біткоїн виявився найстабільнішим активом під час світової фінансової кризи, яку спричинила пандемія. За словами експертів, людям, які хочуть стабільно забезпечувати себе та свою родину, потрібно звернути увагу саме на цю криптовалюту. У звіті команди стратегів на чолі з Джошуа Янгером мовиться, що останнім часом курс біткоїна тісно співвідноситься з показниками фондових ринків та іншими традиційними активами. Що важливо розуміти, раніше криптовалюта не корелювала з іншими активами. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Coindesk.

"У минулі роки кореляція зводилася майже до нуля, але за останні кілька місяців цей показник значно зріс. Водночас, рівень кореляції в одному випадку високий (якщо говорити про акції), а в іншому – низький (золото, долар)", - наголошують експерти JPMorgan.

Окрім того, вони звернули увагу на, високу ліквідність біткоїна під час різкого економічного спаду в березні. Аналітики зізнаються, що їх дуже здивував той факт, що на криптовалютних біржах ліквідність збереглася більшою мірою, ніж з-поміж традиційних фінансових активів - акцій, облігацій, золота і навіть валют.

"Ліквідність біткоїна впала під час масштабного обвалу на ринках. Однак цей показник відновився швидше, ніж на традиційних ринках. Окрім того, глибина ринка біткоїна - вища за середньорічний показник. А ліквідність традиційних активів ще не відновилася", - підкреслюють аналітики.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що український уряд озвучив неочікуваний прогноз — в Кабміні наголосили, що у зв’язку із негативним впливом пандемії коронавірусу ВВП України у 2020 році може впасти на 4-8% порівняно з 2019 роком.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?