Ми посилюємо контроль - Кличко виступив з гучним попередженням
Категорія
Україна
Дата публікації

Ми посилюємо контроль - Кличко виступив з гучним попередженням

Ми посилюємо контроль - Кличко виступив з гучним попередженням
Джерело:  online.ua

Дотримання карантинних вимог у Києві контролюватимуть за посиленим режимом. З відповідним попередженням виступив мер столиці Віталій Кличко. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на пресслужбу КМДА.

За словами очільника міста, йдеться про посилені правила безпеки.

"Хочу звернути увагу на те, що місто посилює контроль за дотриманням карантинних вимог і правил безпеки. В усіх районах столиці вже працюють мобільні групи контролю за дотриманням карантинних вимог. Ці групи складаються з представників районних держадміністрацій, Держпродспоживслужби, Департаменту благоустрою, Національної поліції та муніципальної охорони", - пояснив Кличко.

Він додав, мобільні групи займатимуться перевірками щодо дотримання протиепідемічних вимог у торгових закладах, місцях громадського харчування, а також інших установах. Усім порушникам загрожуватиме адміністративна відповідальність.

"Нагадаю, штрафи за такі порушення для громадян складають від 17 до 51 тисячі гривень. А на заклад чекає штраф від 34 до 340 тисяч. А в разі виявлення значних порушень, заклад можуть закрити – до їх усунення. За місяць роботи групи перевірили понад 2 тисячі об’єктів. Було складено 325 протоколів про порушення", - підкреслив мер.

Такі порушення виявили з боку окремих ресторанів та нічних клубів — вони не мали права на відновлення роботи. Інші зафіксовані порушення стосувалися маскового режиму та соціального дистанціювання серед українців.

Станом на ранок 17 червня в Україні підтвердили 33 234 випадків коронавірусу COVID-19. За останню добу нових 758.

Як повідомляв ONLINE.UA, у Києві заборонено відкривати бари чи інші розважальні заклади. Мер Віталій Кличко застеріг киян на тлі нового спалаху коронавірусу у країні. За словами мера, можливість працювати можуть лише літні майданчики кафе й ресторанів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?