Найкращий серіал століття - зірки Голлівуду дали цікаву пораду усім кіноманам
Категорія
Культура
Дата публікації

Найкращий серіал століття - зірки Голлівуду дали цікаву пораду усім кіноманам

Найкращий серіал століття - зірки Голлівуду дали цікаву пораду усім кіноманам
Джерело:  online.ua

Здається, карантин навчив голлівудських зірок не тільки сидіти вдома та дотримуватися суворих карантинних обмежень, а й ділитися справжніми емоціями зі своїми фанатами, давати їм цікаві поради та настанови. Так, нещодавно неймовірно талановита та всесвітньо відома співачка Адель вирішила поділитися враженнями після перегляду серіалу "Я можу тебе знищити". Її допис схвилював та привернув увагу не тільки шанувальників, а й зіркових колег та артистів з Голлівуду, які зізналися, що поділяють її думку щодо цього серіалу. Співачка наголосила, що це найкращий серіал, який вона коли-небудь бачила. Комедійна драма настільки захопила зірку, що вона вирішила порадити її усім свої фанатам, а їх у Адель - десятки мільйонів, передає ONLINE.UA.

"Я можу тебе знищити" – це найкращий серіал, який я подивилася на британському телебаченні за дуже багато років. Він корисний, незручний, веселий, але водночас жахливо сумний, а потім ти почуваєшся ніяково... Вам захочеться запитати подруг про те, чого раніше ви не робили. Потім щось змусить вас вибігти на вулицю, де вам захочеться сміятися так сильно, немов божевільному, а потім ви проплачете кілька годин! Я ніколи не відчувала стільки емоцій одночасно!" – поділилися своїми враженнями Адель.

Її колеги та зірки Голлівуду в коментарях до допису зізнаються, що абсолютно згодні з думкою співачки.

"100% згодна; найкращий серіал століття - його повинна переглянути кожна людина; це дійсно найкраще, що я бачила у своєму житті; дякую за пораду! буду дивитися)); Адель, ти найкраща! Дякую, що така щира; надіюся, це не просто реклама, а щира порада; ось і є у мене плани на вечір", - коментують допис Адель у мережі.

Варто зазначити, що серіал "Я можу тебе знищити" вийшов на екран у перші дні червня 2020 року та одразу ж опинився у центрі увагу. Режисер Сем Міллер вирішив порушити тему сексуального насилля і зробив це справді майстерно. Усі цікаві подробиці можна дізнатися із трейлеру серіалу.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що вітчизняна кінострічка "Тільки диво" стала переможцем Міжнародного кінофестивалю для дітей та юнацтва WonderFest — усі подробиці  можна знайти в нашому матеріалі. 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?