Це неприйнятно - Анджеліна Джолі зізналася, чого найбільше боїться
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Це неприйнятно - Анджеліна Джолі зізналася, чого найбільше боїться

Це неприйнятно - Анджеліна Джолі зізналася, чого найбільше боїться
Джерело:  online.ua

Легендарна зірка Голлівуду Анджеліна Джолі зважилася на доволі сміливе зізнання та розкритикувала владу США. Акторка розповіла у новому відвертому інтерв'ю, що дуже хвилюється за свою доньку- афроамериканку - Захару. Голлівудська красуня переконана, що система не зможе захистити її дитину від насилля та свавілля. Гучна заява Джолі прозвучала на тлі протестів у США та вбивства Джорджа Флойда, передає ONLINE.UA з посиланням на Harper's Bazaar.

Варто зазначити, що Бред Пітт та Анджеліна Джолі удочерили дівчинку ще 15 років тому. Захара одразу ж переїхала з Ефіопії до США та стала однією із зіркових дітей. Що важливо розуміти, нащадки Джолі ніколи не мали якихось особливих привілеїв. Після гучних протестів у США проти поліцейського свавілля Джолі зізналася, що її діти можуть взагалі бути не пристосовані до реалій майбутнього.

"Особливо це стосується Захари, яку правова система може взагалі не захистити в потрібний момент. Система, яка захищає мене, не захистить мою доньку або будь-якого іншого чоловіка, жінку чи дитину в нашій країні через колір їхньої шкіри. Це неприйнятно!", - поскаржилася відома акторка.

На її переконання, уряд США повинен внести правки до законів та зробити так, щоб за расизм несли покарання. За словами Джолі, безкарність цих злочинів і стала каталізатором масштабних протестів. Тому наведення порядку в поліції може стати тільки першим кроком до змін, які мають охопити як систему освіти, так і всю політику.

"Потрібно внести зміни в наші закони і наші соціальні інститути, прислухатися до тих, хто найбільше постраждав і був позбавлений голосу", – заявила Анджеліна Джолі.

Як повідомляв ONLINE.UA, нещодавно Ангела Меркель емоційно відреагувала на протести в США та звернулася до всієї американської нації з потужним закликом. Про що саме говорила лідерка ФРН - можна знайти в нашому матеріалі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?