Відомо, хто зіграє принцесу Діану в новому фільмі - мережа розлючена
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Відомо, хто зіграє принцесу Діану в новому фільмі - мережа розлючена

Відомо, хто зіграє принцесу Діану в новому фільмі - мережа розлючена
Джерело:  online.ua

В Голлівуді розгорівся новий гучний скандал. Зірка вампірської саги "Сутінки" Крістен Стюарт може зіграти у новому фільмі про принцесу Діану. Проте в ролі легендарної Леді Ді зіркову бунтарку ніхто не може уявити - відчайдушні кіномани залишають в мережі тисячі коментарів про те, що це вкрай невдалий вибір, оскільки Крістен не надто схожа на Діану зовнішньо, а також у них абсолютно різні риси характеру та світогляди. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на таблоїд Just Jared.

"Чилійський режисер Пабло Ларрейн готується до зйомок фільму "Спенсер" (Spencer). Після екранізації історії Жаклін Кеннеді він хоче показати сторінки життя принцеси Діани. На роль він вже затвердив голлівудську акторку Крістен Стюарт, відому за фільмами "Сутінки" та "Ангели Чарлі", - йдеться в повідомленні видання.

Окрім того, зазначається, що цей фільм розповість про кілька днів з життя легендарної Леді Ді. Картина охопить 1990-і, коли Діана і принц Чарльз вирішили більше не реанімувати свій шлюб.

"Ми звикли, що в казках принц знаходить принцесу, одружується, і вона стає королевою. А коли вона зрікається цього титулу, сценарій казки перевертається з ніг на голову", - розповів Пабло Лоррейн.

Також режисер вирішив пояснити вибір акторки на головну роль. На його думку, саме Крістен Стюарт зможе додати образу принцеси Діани загадковості, яка настільки потрібна буде цій стрічці. Однак затяті кіномани вибір режисера не підтримують та жорстко критикують.

"Є безліч британських актрис, які б ідеально підійшли для цієї ролі. Принцеса Діана була елегантною і стильною, а Крістен – далека від цього. Вони ж навіть не схожі; ви серйозно?вони взагалі не схожі; навіть не можу це уявити; здається, режисер просто хоче багато галасу навколо свого фільму - от і все; кастинг реально жахливий; Крістен - талановита акторка, але ця роль не для неї", - скаржаться користувачі мережі.

Як повідомляв ONLINE.UA, нещодавно голлівудська зірка Анджеліна Джолі зізналася, чого найбільше боїться.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?