Як з цим жити - Ілон Маск публічно осоромився після звинувачень Джонні Деппа
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Як з цим жити - Ілон Маск публічно осоромився після звинувачень Джонні Деппа

Як з цим жити - Ілон Маск публічно осоромився після звинувачень Джонні Деппа
Джерело:  online.ua

Голлівуд, здається, жодного дня не може прожити без гучного скандалу, який би сколихнув не тільки акторську спільноту, а й увесь світ. Так, нещодавно стало відомо, що адвокати легендарного актора Джонні Деппа опублікували пікантну інформацію, яка шокувала мільйонну армію фанатів зірки. Зазначається, що ці дані стосується його колишньої дружини, акторки Ембер Херд. За словами юристів Деппа, нібито екс-дружина зірки "Піратів Карибського моря" влаштувала секс утрьох з бізнесменом Ілоном Маском і своєю подругою-супермоделлю Карою Делевінь, коли ще була одруженою. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на видання Daily Mail.

Наразі відомо, що цю інформацію адвокати 57-річного Деппа отримали від Джоша Дрю - колишнього чоловіка кращої подруги 34-річної Херд. Джерело розповідає, що це сталося, ще коли Депп і Херд були одружені. Варто зазначити, що Джонні Депп ще раніше заявляв, що Ембер Герд зраджувала йому з Ілоном Маском одразу після їхнього одруження. Голлівудський актор розповів, що коли він був на зйомках, Ембер за ним не сумувала. В той час вона зустрічалася із засновником компанії Tesla. Окрім того, Ілон Маск був в будинку Деппа в той момент, коли вона заявляла про насильство і показала знімки з доказами. Раніше іноземні медіа взірвала новина про позов Джонні Деппа до суду на його колишню дружину Ембер Герд. Після цього адвокат голлівудської зірки заявив, що вона не буде мовчати вслід на його безпідставні звинувачення.

Фанати Джонні Деппа, Ілона Маска та Ембер Герд уже активно коментують цю новину в соціальних мережах.

"Я прочитав щось жахливе - як з цим жити тепер?; ніколи мені ця Герд не подобалася; Джонні Депп заслужив усе, що отримав - він також зраджував своїй дружині! Це бумеранг; чесно кажучи, навіть не віриться, що Ілон Маск здатний на такий підлий вчинок; найбільше постраждала репутація Ілона Маска; неприємна історія; мені ніколи не подобався Голлівуд - там, напевно, немає справжнього кохання; це схоже на піар; Ілон Маск встиг навіть у цей скандал вляпатися", - коментують новину користувачі мережі.

Раніше ONLINE.UA публікував відео,  як корабель Ілона Маска Crew Dragon доставив астронавтів на МКС. Історична подія відбулася 4 червня.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?