Це вже занадто - фанати посварилися через нове фото Насті Каменських
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Це вже занадто - фанати посварилися через нове фото Насті Каменських

Це вже занадто - фанати посварилися через нове фото Насті Каменських
Джерело:  online.ua

Усі фанати талановитої української співачки Насті Каменських обожнюють її не тільки за чудові пісні та неймовірну харизму, а й за постійні спроби артистки привчити усіх небайдужих до здорового способу життя. Зірка ділиться різноманітними вправами, порадами та настановами на своїх сторінках в соціальних мережах,які збирають тисячі лайків так коментарів. Проте, крім регулярних компліментів, красуні доводиться й часто чути критику від своїх шанувальників - так сталося й цього разу, передає ONLINE.UA.

Перші коментарі з жорсткою критикою користувачів з'явилися під новим фото зірки в Instagram. На фото Каменських позує в чорних лосинах і короткому напівпрозорому чорному топі з довгими рукавами. Образ зірка доповнила недбалим пучком, годинником та літнім манікюром.Артистка знялася на літній терасі, поруч з нею лежить спортивний килимок, а також скакалка. У пості Каменських дала пораду, як досягти красивої фігури, займаючись спортом лише 15 хвилин на день.

Більшість фанатів оцінили старання Насті та подякували за корисну інформацію, однак знайшлися й ті, котрі накинулися на красуню з безжалісною критикою.

"Спасибі вам велике, дуже сподобалось))))Ви неймовірно гарна та талановита!; це вже занадто - така худенька! Куди поділася Каменських із соковитими формами?; ви себе, напевно, щоденно виснажуєте спортом та дієтами, якщо змогли так схуднути; а мені апетитна Настя подобалася більше; дуже красива! Скільки можна дорікати Насті за її худобу - в неї ідеальна фігура; Розумниця, молодець - ти мотиватор і просто красива людина; треба набрати 3-4 кг, бо на себе вже не схожа; ти ідеальна, нікого не слухай", - діляться враженнями фанати співачки.

 Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  Alyona Alyona і Kyivstoner запалили мережу яскравим кліпом  на пісню "Рятувальний круг".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?