Він хоче битися - промоутер вразив зізнанням про наступний бій Усика
Категорія
Спорт
Дата публікації

Він хоче битися - промоутер вразив зізнанням про наступний бій Усика

Він хоче битися - промоутер вразив зізнанням про наступний бій Усика
Джерело:  online.ua

Менеджмент українського боксера Олександра Усика та британця Дерека Чісори працюють над організацією нового бою після карантину, однак це потребує зусиль та часу. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Boxing Social.

За словами промоутера українця Олександра Красюка, наразі вони намагаються підібрати місце для двобою, однак ймовірних локацій — дуже багато.

"Ми шукаємо місце й час для цього бою. Він пройде у серпні або вересні десь на планеті Земля. Усику все одно, де це буде — у Великій Британії, Штатах, Австралії, Нової Зеландії або Японії. Так само й по глядачах — йому все одно, будуть вони чи ні. Він хоче битися", - зауважив менеджер.

Водночас він підтвердив свої контакти з американським колегою Едді Хірном. Той говорив, що бій можна влаштувати перед невеликою аудиторією або ж взагалі без глядачів.

"Кумедно, але річ у тому, що немає жодної людини у світі, який знає, що станеться в майбутньому. Нам потрібно діяти відповідно до тим, що відбувається", - підкреслив Красюк.

Нагадаємо, Усик та Чісора повинні були зустрітися на рингу ще у травні, однак бій скасували через карантин, спровокований пандемією COVID-19. Поширення інфекції паралізувало професійний спорт, зокрема й бокс.

Того ж місяця повинен був виходити на ринг інший видатний український боєць — Василь Ломаченко. Його бій проти американця Теофімо Лопеса відтермінували щонайменше до осени.

Як повідомляв ONLINE.UA, бій між українським боксером Олександром Усиком та британцем Дереком Чісорою зірвався через пандемію коронавірусу COVID-19. Нещодавно промоутери назвали ймовірну дату його проведення. За словами промоутера Едді Хірна, довгоочікувана подія відбудеться вже наступного жовтня.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?