Шахтар знову став чемпіоном України з футболу - відео матчу з Олександрією
Категорія
Спорт
Дата публікації

Шахтар знову став чемпіоном України з футболу - відео матчу з Олександрією

Шахтар знову став чемпіоном України з футболу - відео матчу з Олександрією
Джерело:  online.ua

У суботу, 20 червня, в Києві на НСК "Олімпійський" відбувся матч 27-го туру української Прем'єр-ліги. На футбольному полі зустрілися команди "Шахтар" і "Олександрія", за результатами матчу яких визначився чемпіон України з футболу. Переможцем гри став донецький "Шахтар", який цієї вольовою перемогою з рахунком 3: 2 оформив найшвидше дострокове чемпіонство в історії України. Донецький "Шахтар" в четвертий раз поспіль виграв чемпіонат України і тринадцятий в історії команди. "Гірники" перемогли достроково і цей титул став першим у тренерській кар'єрі Луїша Каштру. Подивитися відео огляду матчу "Шахтар" - "Олександрія" можна на ONLINE.UA.

Відкрив рахунок в чемпіонському матчі "Шахтар" на 13-й хвилині першого тайму. Рефері через порушення Антона Шендрика призначив пенальті, який реалізував Тайсон. На початку другого тайму "Олександрії" вдалося зрівняти рахунок і вирватися вперед. Але "горянякі" посилили атаку. На поле вийшов Тете, який зрівняв рахунок з суперниками за три хвилини перебування на полі. На 78-й хвилині бразилець оформив дубль і став героєм зустрічі, принісши "Шахтарю" перемогу і четверте чемпіонство поспіль.

Нагадаємо, за Шахтар в цьому матчі грали: П'ятов - Додо, Кривцов, Матвієнко, Сіпріано (Коноплянка, 77) - Степаненко (Тете, 57) - Марлос (Коваленко, 86), Маркос Антоніо, Алан Патрік (Хочолава, 85), Тайсон - Мораес.

За Олександрію: Білик - Пашаєв, Шендрик, Дубра, Мірошниченко (Вантух, 63) - Ковалець (Грицук, 80), Гречишкін (Довгий, 22), Банада - Лучкевич (Задерака, 46), Сітало (шастати, 46), Третьяков.

Голи забили: Тайсон, 13 (пенальті), Тете, 60, 78 - Банада, 49, Третьяков, 52 (пенальті).

Матч Шахтар - Олександрія - огляд матчу УПЛ (відео):

Важливо додати, що донецька команда не тільки перемогла кіровоградську із рахунком 3: 2, але також набрала 71 очко. Таким чином "Шахтар" відірвався далеко вперед від київського "Динамо" - в 27 турі української Прем'єр-ліги клуб отримав 52 очки, зігравши 26 матчів. Тепер домашній матч донецького "Шахтаря", який успішно провів захист титулу чемпіона України, проти луганської "Зорі" в наступному турі не матиме ніякого турнірного значення для колективу Луїша Каштру.

Раніше ONLINE.UA публікував повне відео матчу Зоря - Динамо, який відбувся 13 червня в Запоріжжі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?