У Києві в багатоповерхівці прогримів потужний вибух - фото і відео з місця події
Категорія
Події
Дата публікації

У Києві в багатоповерхівці прогримів потужний вибух - фото і відео з місця події

У Києві в багатоповерхівці прогримів потужний вибух - фото і відео з місця події
Джерело:  online.ua

Вранці 21 червня в Києві прогримів потужний вибух в житловому дев'ятиповерховому будинку на вулиці Соломії Крушельницької 1/5. В результаті вибуху обвалилися кілька поверхів багатоповерхівки. За інформацією очевидців події під завалами можуть знаходитися люди. На місце події терміново виїхали 46 рятивників зі складу ДСНС і 9 одиниць техніки. За попередніми даними, вибухнула газоповітряна суміш, через що зруйнувалися перекриття між 4,5,6 і 7 поверхами будинку. Фото і відео з місця вибуху в Києві опублікувала пресслужба ДСНС, а також очевидці події в соцмережах, передає ONLINE.UA.

"Пошкоджено кілька поверхів. Інформація про кількість постраждалих та обставини події уточнюється. На місце терміново виїхали всі служби", - йдеться в повідомленні рятувальників.

На даний момент відомо, що людей з будинку, де стався вибух евакуювали. На місце події також прибули співробітники газової служби, які перекрили подачу газу на будинок. Кияни, які живуть по сусідству, розповіли в соцмережах, що вибух був дуже страшним, а його відгомони були чутні у кожному куточку вього района на Позняках.

Станом на 11:00 в ДСНС повідомили, що знайдено 1 загиблу особу. Евакуйовано 21 особу. Деблоковано 3 особи. Проводяться роботи подальшої евакуації мешканців будинку. Від ДСНС до рятувальної операції залучено 75 осіб та 15 одиниць техніки. На місці події також працюють співробітники Національної поліції.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в чотириповерховому житловому будинку в Дрогобичі Львівської області стався вибух. За попередніми даними, його причиною став витік побутового газу. В результаті аварії загинули щонайменше 2 людини, врятовано 7 осіб, в тому числі 4 дитини.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?