Названі найприбутковіші криптовалюти 2020 року - на чому можна заробити
Категорія
Економіка
Дата публікації

Названі найприбутковіші криптовалюти 2020 року - на чому можна заробити

Названі найприбутковіші криптовалюти 2020 року - на чому можна заробити
Джерело:  online.ua

Криптовалюти в умовах економічної кризи, який спровокувала пандемія коронавіруса, показали свою слабкість, але торгівля триває, а курс часом зростає. Тільки останнім часом з'явилося не менше 70 нових криптовалют, проте вкладати в них гроші ризиковано. Фінансові експерти відзначають, що будь-яка нова монета може "вистрілити" на ринку, але повторити динаміку розвитку Bitcoin навряд чи зможе. Вони назвали найприбутковіші криптовалюти 2020 року, але попередили, що найдорожчою і найнадійнішою криптовалютою в світі як і раніше залишається біткоін. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Мінфін.

У січні-травні 2020 року найбільш прибутковою криптовалютою, як виявилося, став не біткоін, а токен під назвою Hedera Hashgraph, що з'явився восени 2019 року. Його ціна зросла на 214%. Також в ТОП-5 найбільш вигідних криптовалют потрапили: Streamr - 185%, Datum - 168%, Numeraire - 163%, Kyber Network - 149%. При цьому експерти не радять вкладати гроші в ці криптовалюти. Вони прогнозують в 2020 році зміцнення біткоінів до 10 тисяч доларів, а потім рух до 12-13 тисяч доларів, при цьому аналітики Bloomberg прогнозують зростання курсу біткоіну до 20 тисяч доларів.

"Є сенс інвестувати в оновлені криптовалюти, які вже самі по собі стали надійним інструментом, що добре себе зарекомендував. Таким прикладом може бути оновлена версія Ethereum 2.0. Якщо говорити про монети в початковій стадії розвитку, то ризик таких вкладень може бути дуже високий. Особливо при нинішній нестабільній ситуації на ринку і обмеженості коштів для інвестування, коли немає можливості вкладати гроші "чисто з інтересу", - радять експерти, рекомендуючи вкладатися в розкручені монети і оновлені інструменти.

Очікується, що пікові подорожчання криптовалюти в 2020 році будуть відбуватися по мірі запуску нових проєктів і технологій. А також по ходу запуску нових вимог з боку влади різних країн або катаклізмів на класичних фінансових ринках. Не виключаються також перспективні проєкти з випусками національних криптовалют. Так, з великим інтересом чекають монету Китаю. Однак до появи всіх деталей і планів влади, робити прогнози ніхто не береться.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що експерти назвали найстабільніший актив під час кризи.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?