Народ хоче - українці звернулися до Зеленського з невідкладною вимогою
Категорія
Україна
Дата публікації

Народ хоче - українці звернулися до Зеленського з невідкладною вимогою

Народ хоче - українці звернулися до Зеленського з невідкладною вимогою
Джерело:  online.ua

Українські громадяни невідкладно закликають главу держави Володимира Зеленського заборонити дистанційну освіту в усіх навчальних закладах країни. Варто звернути увагу на те, що петиція з відповідним запитом від 25 травня з'явилась на сайті президента країни - що важливо розуміти, звернення уже зібрало 25 тисяч голосів, тому команда українського лідера повинна його розглянути в найближчому майбутньому. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сайт ОП.

Авторка звернення звертає увагу президента на те, що під час навчання вдома учні не можуть отримати необхідні знання.

"Діти мають ходити до школи, навчатися, спілкуватися зі своїми однолітками.  Батькам, дітям і вчителям дуже складно перебувати на дистанційній освіті.  Діти не зможуть отримати повноцінні знання, перебуваючи вдома. Тому народ хоче, щоб влада не ухвалювала закон про дистанційну освіту", - йдеться в тексті петиції.

Що важливо розуміти, це вже не перша петиція з подібним проханням на сайті українського лідера, однак попередні запити не змогли набрати достатньої кількості голосів для розгляду.

Варто нагадати, що 19 червня під час засідання українського парлменту в.о. міністра освіти Любомира Мандзій виступила з важливою новиною — вона наголосила, що уже все готово до проведення Зовнішнього незалежного оцінювання (ЗНО) з 25 червня по 17 липня. Міністерка звернула увагу на те, що ЗНО буде відбуватися у безпечних умовах відповідно до рекомендацій головного санітарного лікаря, тому українцям не варто хвилюватися.

Як повідомляв ONLINE.UA, пандемія коронавірусу COVID-19 набирає обертів. На тлі нових антирекордів міністр охорони здоров’я  Максим Степанов виступив з оголошенням. 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?