Зеленський вніс у Раду невідкладний законопроєкт - що про нього відомо
Категорія
Політика
Дата публікації

Зеленський вніс у Раду невідкладний законопроєкт - що про нього відомо

Зеленський вніс у Раду невідкладний законопроєкт - що про нього відомо
Джерело:  online.ua

Український лідер Володимир Зеленський знову скористався своїми законотворчими повноваженнями. Він вніс до Верховної Ради проєкт №3711. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на офіційний сайт парламенту.

Документ зареєстрований у понеділок, 22 червня. Він стосується внесення змін у закон "Про судоустрій і статус суддів" та низку інших актів.

Зеленський визначив цей законопроєкт як невідкладний. Пресслужба Ради наразі ще не оприлюднила його текст.

Нагадаємо, нещодавно Зеленський екстрено написав листа спікеру ВРУ Дмитру Разумкову — він вимагав невідкладно розглянути в другому читанні законопроєкт щодо підтримки культури та креативних індустрій.

Уже 16 червня український парламент ухвалив у другому читанні законопроєкт № 3377 про підтримку культури, креативних індустрій, туризму, малого та середнього бізнесу через карантин пов’язаний із поширенням пандемії коронавірусу.

Також напередодні український президент зважився на кілька важливих призначень. Своїми указами він замінив вище регіональне керівництво Вінницької області.

Як повідомляв ONLINE.UA, Вінницька обласна державна адміністрація офіційно отримала нового постійного керівника. Ним став Сергій Борзов.

До сьогоденного призначення той працював на посаді очільника Державного управління справами. Для цього його усунули. Відповідно той також отримав другий ранг державного службовця.

Водночас іншим указом Зеленський позбавив посади Владислава Скальського, який очолював Вінницьку ОДА до останнього періоду.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?