Яка гидота - росіяни в шоці від нового скандального рішення Путіна
Категорія
Світ
Дата публікації

Яка гидота - росіяни в шоці від нового скандального рішення Путіна

Яка гидота - росіяни в шоці від нового скандального рішення Путіна
Джерело:  online.ua

Російський глава Володимир Путін вирішив будь-яким способом домогтися обнулення свого президентського терміну. Щоб напевно росіяни проголосували за цю правку Конституції РФ, він розпорядився, щоб приватні російські компанії прорекламували серед співробітників голосування. Роботодавці повинні відправити своїм співробітникам СМС з нагадуванням про необхідність проголосувати, а також їх зобов'язали звітувати про явку работників на голосування. Росіяни в шоці від нового скандального рішення Путіна, який вже не знає як підвищити явку на голосуванні. Вони вважають, що "диктатор" вже перевершив сам себе в своїх абсурдних наказах, хоча і висловлюють впевненість в тому, що результати голосування вже давно підведені, а 1 липня в країні відбудеться просто циркова постановка. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Reuters.

За даними джерела, Кремль розіслав в приватні компанії документ під назвою "Мобілізація в корпораціях 2020". Отримання таких документів агентству підтвердили три великих компанії. Їх назви не наводяться. У цьому документі зазначено, що компанії не тільки повинні простимулювати своїх співробітників до участі в голосуванні, але і повинні передавати інформацію про явку серед співробітників в якийсь "Проектний офіс" протягом шести днів дострокового голосування. А 1 липня ці дані повинні будуть відправляти кожні дві години.

Також Кремль запропонував керівництву компаній можливі відповіді на "складні питання" від співробітників. Одне з таких питань звучить так: "Чи правда, що Путін змінює Конституцію під себе, щоб залишитися при владі?" Відповідь, за рішенням Кремля, повинна бути такою: "Путін якраз робить це для нас. Щоб прийшовший на пост президента після нього, не зміг розвалити країну як Горбачов з Єльциним".

"Гарне починання влади", "Яка гидота ..", "Навіть вже не купують голоси", "Нову конституцію вже можна купити в книжкових магазинах. Майбутнє вже настало", "Гнати Путіна в шию, або будемо ще 20 років чогось чекати", "Опустилися до дешевої клоунади", "По факту, це чергове захоплення влади", - коментують росіяни цю скандальну інформацію.

Важливо відзначити, що це не перший обурливий виверт Путіна, який боїться низької явки на голосуванні по обнуленню його президентського терміну. Раніше стало відомо, в регіонах він підготував вікторини на виборчих дільницях, на яких можна буде, як стверджується, виграти квартири і автомобілі. Такі вікторини і лотереї анонсували вже дев'ять російських регіонів, в тому числі Москва. Правда, прийняття участь в них зможуть тільки ті, хто правильно відповість на питання про російську Конституцію. Таким підкупом Кремль розраховує підвищити явку росіян - в адміністрації Путіна не приховують, що їх влаштує показник в 55%.

Нагадаємо, Путін на початку року вирішив змінити Конституцію РФ, щоб обнулити свій президентський термін. Пандемія коронавіруса ледь не поламала його плани, так як провести голосування стало неможливим. Але щоб досягти мети, глава Кремля вирішив скасувати карантин в РФ, заявивши, що ситуація з коронавірусом стабілізувалася, незважаючи на те, що Росія займає третє місце в світі по захворюваності, а число хворих в РФ щодня збільшується на 8-10 тисяч. Такий хитрий трюк дозволив йому призначити голосування на 1 липня, причому підтримати правки до основного закону Росії громадяни можуть прямо з дому, оскільки недавно Путін дозволив їм голосувати дистанційно, побоюючись низької явки.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Путін прийняв нове скандальне рішення проти України в прагненні обнулити свій президентський термін. Так як росіяни не поспішають підтримувати главу Кремля, він вирішив вдатися до допомоги жителів окупованого Донбасу, яким нав'язав російські паспорти. Путін вирішив дозволити українцям з паспортами РФ голосувати за зміну Конституції РФ, так як впевнений в їх підтримці.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?