Шокуюче масове вбивство на Житомирщині - з'явилися нові деталі
Категорія
Події
Дата публікації

Шокуюче масове вбивство на Житомирщині - з'явилися нові деталі

Шокуюче масове вбивство на Житомирщині - з'явилися нові деталі
Джерело:  online.ua

У травні під Житомиром чоловік жорстоко вбив 7 інших людей, які відпочивали біля його ставка. У понеділок, 22 червня, експерти визначили психічний стан головного підозрюваного. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на заяву поліції.

За словами правоохоронців, лікар-нарколог напередодні не виявив слідів алкоголю у крові підозрюваного.

"Крім цього, у рамках кримінального провадження було призначено комісійну судову психолого-психіатричну експертизу підозрюваному та на даний час отримано висновок експерта. Відповідно до висновку фахівців підозрюваний міг усвідомлювати значення своїх дій та керувати ними, може усвідомлювати значення своїх дій та керувати ними і нині", - зауважили у поліції Житомирщини.

Очільник поліції області Юрій Олійник додав, психічний стан заарештованого не вимагає будь-яких примусових заходів, пов'язаних з медициною. Слідчі наразі продовжують працювати з кількома версіями трагічного інциденту, щоб незабаром встановити причини конфлікту.

Найближчим часом правоохоронці планують продовжити терміни досудового розслідування та відповідного утримання під вартою підозрюваного. Це пов'язано зі складністю судових експертиз, на які необхідні понад два місяці.

Як повідомляв ONLINE.UA, на Житомирщині у ніч на 22 травня сталося масове вбивство — жертвами його стали колишні учасники АТО й волонтери.

За офіційними даними, ветерани приїхали групою на ставок, де планували відпочити. Вночі між ними та власником водойми стався конфлікт, який закінчився трагедією.

з групи відпочивальників зумів вижити лише один. Він урятувався, бо встиг втекти у ліс. Звідти постраждалий дістався найближчого села, де й звернувся по допомогу поліції.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?