Продовження серіалу "Друзі" - мережу шокувала довгоочікувана новина
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Продовження серіалу "Друзі" - мережу шокувала довгоочікувана новина

Продовження серіалу "Друзі" - мережу шокувала довгоочікувана новина
Джерело:  online.ua

Здається, почути цю довгоочікувану звістку мріяли мільйони кіноманів із різних куточків планети уже дуже багато років - і ось нарешті це сталося. Офіційно стало відомо, що легендарний серіал "Друзі" отримає своє продовження, однак через пандемію коронавірусу зйомки серіалу довелось відкласти на невизначений термін. Цю інформацію вже підтвердили зірки серіалу – Дженніфер Еністон та Ліза Кудров. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відеозвернення голлівудських акторок.

Еністон і Кудров взяли участь в шоу Variety Studio: Actors on Actors, під час якого поділилися деталями майбутнього спеціального епізоду серіалу "Друзі", який з'явиться на телеекранах вже у листопаді 2020 року. За словами однієї з авторок серіалу Марти Кауфман, зйомки епізоду розпочнуться наприкінці серпня, якщо не буде другої хвилі коронавірусу. Ліза Кудров зізналася, що після серіалу їй було надзвичайно важко погоджуватись на нові пропозиції.

"Він (серіал, – ред) спрацював, тому що ми всі віддані один одному. Це була не просто прихильність ролі, прихильність контракту. Ми все ще любимо один одного. Наш акторський склад такий, і саме тому це спрацювало. Я думаю, що частина мене померла", – відверто розповіла акторка.

Її зіркова колежанка Дженніфер Еністон зізналася, що під час карантину неодноразово переглядала старі епізоди, інколи навіть з колегою по серіалу Кортні Кокс. Що цікаво, Ліза Кудров серіал не дивиться, оскільки досі плекає надію, що колись вони всією акторською командою переглянуть його разом.

Віддані фанати серіалу "Друзі" уже активно коментують цю новину в соціальних мережах.

"Я думав, що цього уже ніколи не станеться, але Бог почув мої молитви; це найкраща новина 2020 року; коли прочитала - навіть заплакала! мрії здійснюються!; круто! цього чекав увесь світ; я шокована! не можу повірити! як тепер заснути! легенди не помирають, але можуть воскреснути;", - діляться враженнями користувачі мережі.

Як повідомляв ONLINE.UA, голлівудська акторка та зірка серіалу "Друзі" Дженніфер Еністон завітала на шоу The Late Late Show with James Corden. 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?