Навіщо таке робити: принц Гаррі і Меган Маркл знову зіткнулися з безжалісною критикою
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Навіщо таке робити: принц Гаррі і Меган Маркл знову зіткнулися з безжалісною критикою

Навіщо таке робити: принц Гаррі і Меган Маркл знову зіткнулися з безжалісною критикою
Джерело:  online.ua

Принц Гаррі і Меган Маркл, які відмовилися від королівських обов’язків, все одно залишаються в центрі уваги - за ними уважно спостерігають не тільки представники ЗМІ, а й люди із різних куточків планети. Так, нещодавно стало відомо, що закохані вляпалися в гучний скандал та зіштовхнулася із новою порцією нищівної критики. Річ у тім, що вони продовжують використовувати емблему корони, хоча й відмовилися від обов'язків старших членів королівської сім'ї. Як відомо, Єлизавета II своїм указом заборонила Гаррі та Меган користуватися титулами Їх Королівської Високості, вживати для визначення свого статусу слово royal і використовувати інші атрибути монаршої родини. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Daily Mail.

Скандал розгорівся після того, як благодійна спортивна організація Street Games в Twitter виклала адресований їй лист від принца Гаррі та його дружини. Варто зазначити, що лист був підписаний просто "Гаррі і Меган", без королівських титулів. Однак користувачі мережі звернули увагу на використання корони в монограмі. Британці вважають такий підпис порушенням вимог королеви і порушенням правил кодексу королівської сім'ї.

"Немає королівських обов'язків - немає корони; навіщо таке робити?; здається, хтось забув правила гри; напевно, королеві це не дуже сподобається, і Гаррі та Меган доведеться публічно вибачатися; це ж життя - всяке буває; чому на них всі накинулися? це якийсь гріх?; Гаррі та Меган у своєму стилі; як на мене, вони навмисно це зробили", - коментують новину користувачі мережі.

Як повідомляв раніше ONLINE.UA, королівський оглядач  Рассел Майєрс неочікувано для всіх повідомив  про те, що плани принца Гаррі і Меган Маркл зруйнувалися через пандемію коронавірусу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?