Брати Клички потрапили у дивакуватий рейтинг боксерів - що відомо
Категорія
Спорт
Дата публікації

Брати Клички потрапили у дивакуватий рейтинг боксерів - що відомо

Брати Клички потрапили у дивакуватий рейтинг боксерів - що відомо
Джерело:  online.ua

Імена братів Кличків потрапили у новий боксерський рейтинг. Експерти вирішили, що вони достойні згадки у різних категоріях цього переліку. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відоме спортивне видання SPORTbible.

Старший з братів Віталій посів місце в "елітному" підрозділу. Водночас Володимир Кличко відійшов до "переоцінених" бійців.

У першій згаданій категорії знаходиться також британець Тайсон Ф'юрі. Серед "переоцінених" - легендарний Майк Тайсон.

Загалом рейтинг виглядає приблизно наступним чином:

  • великі — Леннокс Льюїс, Евандер Холіфілд, Рой Джонс-молодший;

  • елітні — Тайсон Ф'юрі, Віталій Кличко, Ріддік Боу;

  • переоцінені — Майк Тайсон, Володимир Кличко, Девід Хей;

  • хороші — Ентоні Джошуа, Деонтей Вайлдер, Кріс Берд, Майкл Мурер;

  • звичайні — Енді Руїс, Джозеф Паркер, Хасім Рахман, Руслан Чагаєв, Коррі Сандерс, Самуель Пітер, Султан Ібрагімов, Олег Саксай;

  • жахливі — Шеннон Бріггс, Бірмейн Стіверн, Микола Валуєв, Франк Бруно, Джон Руїс, Леймон Брюстер, Хербі Хайд, Сергій Ляхович, Генрі Акінванде;

  • взагалі не боксери — Чарльз Мартін, Брюс Селдон.

Слід нагадати, Віталій Кличко назавжди залишив професійну боксерську кар'єру кілька років тому. Він наразі займається політикою та обіймає посаду мера Києва.

Володимир Кличко провів останній бій на професійному рингу у квітні 2017 року. Він програв на користь британця Ентоні Джошуа, втративши вакантні титули WBA та IBO. Вже у серпні того ж року він оголосив про завершення кар'єри.

Кличко-молодший, утім, продовжує пов'язувати своє життя з боксом. Наразі він входить до тренерського штабу Евандера Холіфілда, який готується до виставкових боїв. Також він припускає своє повернення, щоб стати "найстарішим" боксерським чемпіоном в історії.

Як повідомляв ONLINE.UA, про своє повернення оголосили колишні боксери-чемпіони Евандер Холіфілд і Майк Тайсон, до їхніх гучних заяв нещодавно приєднався Шеннон Бріґґс — ексчемпіон світу у важкій вазі.

За його словами, він міг би здобути нові перемоги у боях з колишніми суперниками в одному дивізіоні, серед таких боксерів — українець Володимир Кличко.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?