Окупанти у Криму ледь не наїхали танком на глядачів параду - шокуючі деталі
Категорія
Події
Дата публікації

Окупанти у Криму ледь не наїхали танком на глядачів параду - шокуючі деталі

Окупанти у Криму ледь не наїхали танком на глядачів параду - шокуючі деталі
Джерело:  online.ua

В окупованому Севастополі кремлівська влада 24 червня вирішила влаштувати військовий парад з нагоди перенесеного дня перемоги. Один з радянських танків Т-34 ледь не наїхав на глядачів біля дороги. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на місцеві російські ЗМІ.

За словами очевидців, танк рухався у голові колони техніки. Неподалік від повороту на площу Нахімова він несподівано спрямував у бік натовпу.

"Танк Т-34, який очолював колону, неочікувано не зміг повернути й поїхав прямо. Глядачі не чекали такого й не встигли відійти. До місця підбігла військова поліція, танк зупинили та заглушили. Відремонтували прямо на місці, після чого машина продовжила рух". - цитує видання свідка.

Він додав, що танку виповнилося щонайменше 75 років, його відреставрували спеціально до параду.

Нагадаємо, пандемія коронавірусу COVID-19 порушила плани Кремля й не дала провести так званий парад перемоги у травні. Тому вище російське керівництво вирішило відкласти головний пропагандистський акт країни на кінець червня. Утім, ситуація з інфекцією не поліпшується, однак парад не скасували.

Слід зауважити, що аналогічним чином паради влаштували також в інших окупованих регіонах України — на непідконтрольній території Донеччини та Луганщини. Цікаво, що донедавна туди відмовлялися пускати людей з підконтрольних районів, однак на масових заходах не було жодних засобів захисту від COVID-19.

Як повідомляв ONLINE.UA, у "ДНР" парад, як згадано вище, відбувся 24 червня, хоча епідемічна ситуація у регіоні тільки погіршується. Наприклад, на території РФ загальна кількість випадків досягла майже 607 тисяч, за останню добу виявили 7 176. Водночас в Україні станом на ранок 24 червня зареєстрували 39 014 діагнозів COVID-19, за останню добу нових — 940.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?