Я пишу швидко - Джордж Мартін потішив фанатів щодо останньої книги Гри престолів
Категорія
Культура
Дата публікації

Я пишу швидко - Джордж Мартін потішив фанатів щодо останньої книги Гри престолів

Я пишу швидко - Джордж Мартін потішив фанатів щодо останньої книги Гри престолів
Джерело:  online.ua

Серіал "Гра престолів" завершився раніше, ніж була дописана його книжкова основа за авторством Джорджа Мартіна. Наразі письменник поділився певними деталями цього процесу. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на його блог.

За словами Мартіна, він не зможе виконати свою попередню обіцянку — завершити фінальну книжку серії

"Пісня льоду й полум'я" до кінця року. Водночас він запевнив фанатів, що активно працює щонайменше по кілька годин щодня.

Раніше письменник обіцяв завершити працю до фестивалю Worldcon. Заходи перейшли в онлайн-формат через пандемію коронавірусу.

"Зараз я перебуваю в справжній хатині високо у горах. Я здоровий, наскільки може бути здоровим хлопець, якому 71 рік. Але я був убитий горем, коли дізнався, що поїздка скасувалася. Але я не засмучуюсь. Сподіваюся, що до наступного року вірус відступить, а я встигну дописати роман. Учора я завершив нову главу, три дні тому ще одну, і ще одну минулого тижня. Так, я пишу швидко, але це не означає, що роман готовий та я випущу його завтра. Попереду ще довгий шлях", - пояснив Мартін.

Він додав, що не планує займатися будь-якими сторонніми проєктами, поки не завершить останню книжку всесвіту "Гри престолів".

Нагадаємо, у 2019 році продюсери планували створити ще два серіали у цьому всесвіті. Вони обидва повинні були стати приквелами до оригінального проєкту, але розповідати різні історії. Утім, одну з розробок довелося закрити.

Як повідомляв ONLINE.UA, Джордж Мартін висловив розчарування через скасування серіалу "Довга ніч".
Він зазначив, що пілотну серію вже зафільмували у Північній Ірландії. Митець не вважає, що існує зв’язок між скасуванням "Довгої ночі" та підготовкою до створення нового серіалу у тому самому всесвіті.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?