Ф'юрі озвучив власний прогноз бою Усика та Джошуа - що він очікує
Категорія
Спорт
Дата публікації

Ф'юрі озвучив власний прогноз бою Усика та Джошуа - що він очікує

Ф'юрі озвучив власний прогноз бою Усика та Джошуа - що він очікує
Джерело:  online.ua

У майбутньому після скасування карантину український боксер Олександр Усик повинен вийти на ринг проти Ентоні Джошуа. Чемпіон WBC Тайсон Ф'юрі назвав ймовірного переможця бою. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на iFL TV.

Британський важковик планує двічі зустрітися з Джошуа, який володіє титулами WBO, WBA, IBF. Ці бої передбачаються на 2021 рік, однак Ф'юрі наразі не впевнений у можливостях їх організувати. Він вважає, його майбутній суперник може програти кілька разів до того.

"Я ніколи не був переконаний, ніколи-ніколи не можу бути впевненим в тому, що поб'юся з Ентоні Джошуа", – підкреслив Тайсон.

Йдеться про два наступні бої Джошуа, в який той зустрінеться проти Кубрата Пулєва та Олександра Усика. Водночас Ф'юрі припустив поразку у реванші з американським боксером Деонтеєм Вайлдером.

"Як я можу бути впевнений, що він пройде Пулєва й Усика без поразок. Як я можу бути переконаний, що розмажу Вайлдера? Він може розбомбити мене в першому раунді та все, до побачення", - додав Тайсон.

Також чемпіон WBC додав, ненавидить обговорювати бої, яких фактично немає. Він не може сказати на 100%, що бій його з Джошуа відбудеться. Для цього їм обом необхідно перенести важкі два наступні двобої.

Нагадаємо, професійний бокс наразі паралізований через пандемію коронавірусу. Бійці не можуть виходити на ринг та навіть літати поміж країнами, оскільки обмеження ще чинні. Вважається, що перші бої можуть відбутися щонайменше восени.

Як повідомляв ONLINE.UA, пандемія COVID-19 порушила плани українського боксера Олександра Усика щодо боїв. Тільки нещодавно промоутери назвали орієнтовний період його зустрічі з Ентоні Джошуа.
За словами промоутера Едді Хірна, двобій можна буде організувати навесні 2021 року. Для Джошуа зустріч з Усиком стала необхідністю, оскільки українець претендує на чемпіонство WBO, яким той володіє.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?