Спалахнув на очах у всіх - Путін голосно осоромився з новітнім БТР на параді
Категорія
Світ
Дата публікації

Спалахнув на очах у всіх - Путін голосно осоромився з новітнім БТР на параді

Спалахнув на очах у всіх - Путін голосно осоромився з новітнім БТР на параді
Джерело:  online.ua

Російський президент Володимир Путін скандально осоромився на параді перемоги в Москві, який він влаштував 24 червня, незважаючи на пандемію коронавіруса. Одна з перспективних військових розробок, якою глава Кремля хвалився перед усім світом, раптово загорілася і заглохла. Йдеться про новітній БТР "Бумеранг", якому, як раніше стверджував Путін, немає аналогів в світі. Бойова машина продемонструвала свої здібності на очах у сотень людей. Показове відео з БТР, що загорівся і зупинився посеред дороги,опублікували очевидці в соцмережі, повідомляє ONLINE.UA.

Як видно на відео, невітній БТР в колоні іншої техніки рухався після заходу по московських вулицях в Північно-Західному окрузі міста, але несподівано "Бумеранг" зупинився і сильно задимівся. З бронетранспортера став валити густий дим, яким заволокло частину вулиці і огорнуло росіян, які зібралися подивитися за проходженням техніки. При цьому військові не зупинили рух решти техніки, спробувавши приховати ПП.

У мережі висловлюють припущення, що конфуз стався через перегрів двигуна. Але більшість росіян різко розкритикувало новітні військові розробки Росії, якими Путін постійно загрожує всьому світу. Вони сміються над БТРом, вважаючи, що у нього просто закінчилися дрова, інші ж ірочнічно додають, що це була демонстрація нової розробки під назвою "димова завіса".

"Танк на дровах, ви нічого не розумієте там грубка і туди дрова кидають)", "Логічна кінцівка параду в дні нападу фашистів", "Нічого дивного. Яка країна така і техніка!", "Тремтіть НАТО - Іван на оленях танки везе) Все як завжди", "Все пройшло на вищому рівні. Ніхто з адекватних лідерів країн не приїхав, асфальт переорали, БТР спалили, купу грошей на вітер викинули. Черговий раз зганьбилися на весь світ", "Аналогів йому немає! Посміховище, а не армія!" , - коментують росіяни в мережі подію.

Втім, це не єдиний конфуз, який стався на параді перемоги в Москві.

Нагадаємо, парад перемоги в Москві з традиційним масштабом відбувся 24 червня. Його навіть відвідали кілька іноземних лідерів на особисте запрошення Володимира Путіна. Серед них був президенти Білорусі, Казахстану, Узбекистану, Боснії і Герцеговини, Молдавії, Таджикистану, Сербії, Південної Осетії і Абхазії.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що окупанти в Криму мало не наїхали танком на глядачів параду.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?