Ми з Усиком - Ф'юрі здивував новою заявою про українського чемпіона
Категорія
Спорт
Дата публікації

Ми з Усиком - Ф'юрі здивував новою заявою про українського чемпіона

Ми з Усиком - Ф'юрі здивував новою заявою про українського чемпіона
Джерело:  online.ua

Британський боксер Тайсон Ф'юрі зробив рідкісний для нього комплімент на адресу українського колеги Олександра Усика. Він оцінив його шанси встояти проти Деонтея Вайлдера. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на TalkSport.

На думку британського важковика, чемпіона WBC, українець щонайменше завдасть неприємностей американському боксеру.

"Вайлдер може нокаутувати будь-якого важковаговика, крім мене. Вірю, що Олександр Усик теж завдав би йому проблем. Ми з Усиком — єдині два боксери в надважкій вазі, які зможуть протистояти Вайлдеру... Я — справжній звір, воїн, легенда, чемпіон. А з Усиком Вайлдеру було б важко, тому що Олександр — досвідчений шульга. У нього великий досвід, і він знає, як впоратися з потужними ударами", - пояснив Ф'юрі.

Нагадаємо, британець повинен утретє зустрітися на ринку з Деонтеєм Вайлдером. Раніше він позбавив його чемпіонського титулу. Цей реванш планують на листопад-грудень 2020 року.

Водночас Усик планує битися проти Дерека Чісори. Український боксер став обов'язковим претендентом на бій з Ентоні Джошуа по лінії чемпіонства WBO.

Нагадаємо, бої Усика, заплановані на травень, зірвалися через пандемію COVID-19. Така ж доля спіткала бій Василя Ломаченка проти Теофімо Лопеса.

Тайсон Ф'юрі бажає провести бої з Джошуа. Перший з них можуть організувати вже 2021 року.

Як повідомляв ONLINE.UA, британський важковик планує двічі зустрітися з Джошуа, який володіє титулами WBO, WBA, IBF. Ці бої передбачаються на 2021 рік, однак Ф’юрі наразі не впевнений у можливостях їх організувати. Він вважає, його майбутній суперник може програти кілька разів до того, тож події будуть під сумнівом.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?