Співачка Джамала знялась у голлівудському фільмі - цікаві подробиці
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Співачка Джамала знялась у голлівудському фільмі - цікаві подробиці

Співачка Джамала знялась у голлівудському фільмі - цікаві подробиці
Джерело:  online.ua

Талановита українська співачка Джамала не втомлюється щоденно тішити своїх фанатів вражаючими новинами. 26 червня вона офіційно повідомила, що на стрімінговій платформі Netflix запланована прем'єра стрічки "Євробачення: Історія вогненної саги" (Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga). За її словами, до зйомок автори проєкту залучили справжніх артистів, які перемагали на шоу. Зокрема, у голлівудському фільмі глядачі побачать й саму Джа. На таке неочікуване зізнання артистка зважилася лише зараз, хоча пропозицію щодо зйомок отримала ще рік тому. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Інстаграм співачки.

Автори проєкту наголосили, що хочуть бачити Джамалу у фільмі, оскільки талановита українка стала "душею і серцем Євробачення". Лист підписали режисери Девід Добкін та Вілл Фарелл. Співачка детально розповіла про роботу з голлівудськими зірками. Джа запевняє, що автори кінопроєкту врахували все: починаючи з дбайливого ставлення до зелених зон біля локації до кількості людей, що були в кадрі.

"Коли я вперше зайшла в старовинний замок, де знімали мою сцену, мені здалося, що я потрапила в казку! Все виглядало приголомшливо. І актори, і масовка були настільки гарні, що неможливо було відвести очі… Пізніше я познайомилася з Віллом Фереллом, нереальною Рейчел Макадамс і відомим красенем Деном Стівенсоном", – розповіла Джамала.

Окрім того Джамала зазначила, що всі знали її конкурсну пісню "1944", тому, коли українка зайшла у гримерку, почула, як Ден Стівенсон наспівує її.

"Уявіть собі, заходжу в гримерку і перше, що чую: "When strangers are coming". Ден починає співати "1944"! А Рейчел підходить, тисне руку і каже, що дуже рада познайомитися зі мною. Звичайно, я розумію, що у них заведено говорити колегам приємні речі, але я все одно не можу вам передати мої емоції в той момент! Зніматися в цьому фільмі було величезним задоволенням", – розповіла українська співачка.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що вітчизняна кінострічка "Тільки диво" стала переможцем Міжнародного кінофестивалю для дітей та юнацтва WonderFest — усі подробиці  можна знайти в нашому матеріалі. 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?