Новий спалах коронавірусу в Києві - що про це відомо
Категорія
Україна
Дата публікації

Новий спалах коронавірусу в Києві - що про це відомо

Новий спалах коронавірусу в Києві - що про це відомо
Джерело:  online.ua

Столична влада попередила про новий спалах коронавірусу COVID-19 у місті. Мер Віталій Кличко підтвердив, що інцидент виявили на ринку з продажу речей "Троєщина". Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на пресслужбу Київської міської державної адміністрації.

За словами очільника міста, діагноз нового вірусу підтвердили у працівників ринку.

"Хочу повідомити, що спалах коронавірусу зафіксований на речовому ринку "Троєщина". Там підтвердили захворювання у п’яти працівників. Вони лікуються на самоізоляції. Держпродспоживслужба визначає коло контактних осіб. А комісія з надзвичайних ситуацій міста ухвалить рішення про можливість подальшої роботи ринку", - підкреслив Кличко.

Згідно з офіційними даними, від початку епідемії станом на 26 червня у столиці виявили 4 724 випадки COVID-19. За попередню добу виявили 115 нових хворих.

Кличко зауважив, що експерти заявили про небезпечну тенденцію — збільшується кількість інфікованих дітей.

"Хочу зауважити, що збільшується кількість дітей, які хворіють на коронавірус. Тільки цього місяця в Києві захворіли 139 дітей. Усього за період пандемії – 377. У стаціонарах лікарень сьогодні перебувають 16 дітей", - підкреслив мер.

Він закликав дорослих наполегливо пояснювати дітям усю небезпеку від недотримання елементарних епідемічних правил.

Як повідомляв ONLINE.UA, водночас Віталій Кличко оголосив про готовність влади повернутися до жорстких карантинних обмежень. За словами політика, у мерії вже обговорюють стратегію посилення режиму.

Він дорікнув людям, оскільки ті постійно порушують правила — збираються компаніями, не дотримуються соціального дистанціювання.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?