Можете отримати 35 тисяч доларів: NASA повідомило про запуск нового конкурсу
Категорія
Технології
Дата публікації

Можете отримати 35 тисяч доларів: NASA повідомило про запуск нового конкурсу

Можете отримати 35 тисяч доларів: NASA повідомило про запуск нового конкурсу
Джерело:  online.ua

Національне управління з аеронавтики і дослідження космічного простору не дає засумувати людям, які досі змушені залишатися вдома через пандемію коронавірусу. Так, нещодавно стало відомо, що NASA спільно з платформою Hero X організували конкурс Lunar Loo Challenge на найкращий туалет для місії "Артеміда", в рамках якої на Місяць у 2024 році вирушать тринадцятий за рахунком чоловік і перша жінка. Про таку доволі неочікувану ідею повідомило видання The Verge у своєму новому матеріалі, передає ONLINE.UA.

Що важливо розуміти, експерти аерокосмічного відомства мають досвід проектування космічних вбиралень, проте цього разу розробники вирішили вивчити досвід інших.

"Ідеї наразі чекають абсолютно від усіх охочих, навіть неповнолітніх. Конкурс триватиме вісім місяців. Від учасників вимагається, щоб туалет був зручний для астронавтів обох статей, він повинен мати невелику вагу, бути тихим, енергоефективним, працювати в умовах мікрогравітації і місячної гравітації", - наголошує видання.

Варто звернути увагу на те, що переможцю дістануться 35 тисяч доларів й екскурсія в NASA.

Що цікаво, в мережі уже активно коментують цю неочікувану новину - люди не приховують, що приз вартий того, аби постаратися та розібратися в цій темі.

"Напевно, NASA так намагається виявити нового Ілона Маска)); приз крутий - можна дійсно заради нього постаратися; я у цій темі повний нуль, однак буду тепер розбиратися; ідея справді цікава; люблю NASA за те, що вони завжди намагаються залучити простих людей до своєї складної робити; новина - просто бомба; клас, я вже знаю, що буду робити, поки карантин не закінчився", - коментують новину користувачі мережі.

Нагадаємо, що засновник корпорації Amazon  Джеф Безос нещодавно розповів, як він збирається колонізувати Місяць.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?