Фінал Кубку України - остаточно вирішено місце проведення матчу
Категорія
Спорт
Дата публікації

Фінал Кубку України - остаточно вирішено місце проведення матчу

Фінал Кубку України - остаточно вирішено місце проведення матчу
Джерело:  online.ua

Український футбол продовжує позбавлятися кайданків карантинного режиму, введеного у середині березня. Представники Української асоціації футболу обрали нове місце для проведення фінального матчу турніру. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на офіційний сайт спортивної організації.

За оприлюдненими даними, спочатку футбольний двобій планували провести 8 липня. Приймати його повинна була "Арена Львів". Через спалах коронавірусу COVID-19 у регіоні від цих планів відмовилися.

Ще до Львова приймати м'яч повинен був Тернопіль. Йому також завадила інфекція, що поширилася.

Наразі місцем проведення фінальної дуелі обрали харківський ОСК "Металіст". У двобої на поле вийдуть футболісти київського "Динамо" та полтавської "Ворскли".

Нагадаємо, тривалий час в Україні взагалі не проводили жодних футбольних матчів. Наразі їх дозволили, однак фанатів на стадіони все ще не допускають — там знаходитимуться лише безпосередньо гравці, тренерські штаби, арбітри та персонал стадіонів.

Нещодавно українські клуби завершили Прем'єр-лігу, перервану на карантин. У фінальному матчі зіткнулися донецький "Шахтар" та кіровоградська "Олександрія".

Гірняки на полі столичного НСК "Олімпійський" вкотре здобули поважний титул чемпіонів України. Матч відзначився напругою та завершився з доволі неочікуваним рахунком - 3:2.

Як повідомляв ONLINE.UA, відкрив рахунок в чемпіонському матчі "Шахтар" на 13-й хвилині першого тайму. Рефері через порушення Антона Шендрика призначив пенальті, який реалізував Тайсон. На початку другого тайму "Олександрії" вдалося зрівняти рахунок і вирватися вперед, але "гірняки" посилили атаку. Інші деталі — за посиланням.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?