В Україні немає держави - у Зеленського шокували новою заявою
Категорія
Україна
Дата публікації

В Україні немає держави - у Зеленського шокували новою заявою

В Україні немає держави - у Зеленського шокували новою заявою
Джерело:  online.ua

Здається, команда українського лідера Володимира Зеленського не може ні дня прожити без гучних скандалів та неоднозначних шокуючих заяв її членів. Цього разу Офіс президента України під удар поставив колишній президент Грузії та чинний очільник Виконавчого комітету реформ України Міхеіл Саакашвілі. В ефірі одного з українських телеканалів він почав стверджувати, що в Україні немає держави, а є тільки чиновники зі своїми керівниками, які намагаються конролювати усі політичні, економічні та соціальні процеси. Варто зазначити, що сам Володимир Зеленський на нову дивну репліку нового члена своєї команди поки не відреагував, однак прості українці уже активно коментують заяву Саакашвілі в соціальних мережах, передає ONLINE.UA.

"В Україні немає держави. В Україні є чиновники, які [діють] від імені неіснуючої держави. Тому що держава має забезпечувати справедливість для всіх, захищати всіх. Де таке в Україні існує? В Україні існує купа чиновників, у кожної групи цих чиновників є свій начальник. [...] А де держава? Держави просто немає", – поскаржився Міхеіл Саакашвілі.

В соціальних мережах уже активно коментують новий випад одіозного політика.

"А Зеленський спеціально набирає в свою команду людей, які його будуть підставляти?; в цих словах є сенс, однак дуже просто говорити та нічого не робити; Нехай поїде до Грузії і там скаже цю нісенітницю, тоді подивимося, яка буде реакція грузинської влади!; всі люблять критикувати, але ніхто нічого не робить; а Грузія Зеленського попереджала, що буде не солодко; говорили-балакали - сіли і заплакали; після всього, що пережили українці, так "приємно" це чути", - коментують заяву політика в соцмережах.

Як відомо, 22 квітня 2020 року Саакашвілі розповів, що отримав від президента України Володимира Зеленського пропозицію обійняти пост віцепрем'єра з питань реформ. За словами глави держави в політика "є потенціал для підтримки уряду України". Голосування щодо кандидатури Саакашвілі в парламенті так і не відбулося, а 7 травня український лідер призначив Саакашвілі головою Виконавчого комітету реформ та членом Національної ради реформ.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  Грузія озвучила попередження Україні через призначення Саакашвілі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?