Хто замінить Джонні Деппа у фільмі про Піратів Карибського моря - ви будете здивовані
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Хто замінить Джонні Деппа у фільмі про Піратів Карибського моря - ви будете здивовані

Хто замінить Джонні Деппа у фільмі про Піратів Карибського моря - ви будете здивовані
Джерело:  online.ua

Талановита голлівудська акторка Марго Роббі з'явиться у головній ролі в новому фільмі-франшизі "Пірати Карибського моря" замість свого зіркового колеги Джонні Деппа. Варто зазначити, що поки деталі сюжету тримають в таємниці, однак точно відомо, що красуня замінить легендарного капітана Джека Горобця, якого раніше постійно грав Депп. За попередніми даними, у франшизі "Піратів Карибського моря" події будуть розгортатися навколо сміливої піратки, на роль якої затвердили Роббі. Видання The Hollywood Reporter розповідає, що красуня вже підписала контракт, тому культового Джека Горобця у новому фільмі глядачі більше не побачать, передає ONLINE.UA.

"Автори спін-оффу звертають увагу на те, що картина стане оригінальною історією з новими персонажами, а сюжетні лінії не будуть перетинатися з попередніми фільмами. Над стрічкою працює британська сценаристка Крістіна Ходсон, яка, до слова, вже співпрацювала з Марго Роббі в рамках екшину "Хижі пташки". Що важливо розуміти, раніше пригоди капітана Джека Горобця писали лише чоловіки-сценаристи. Новий проєкт дасть зрозуміти, чи можуть "Пірати Карибського моря" існувати без легендарного персонажа, якого незмінно втілював Джонні Депп", - йдеться в повідомленні видання.

Не можна також забувати й про той факт, що представники кінокомпанії Walt Disney не запросили Джонні Деппа на зйомки нової частини "Піратів Карибського моря". За попередніми даними, причиною такого рішення стали шалено високі гонорари за зйомки. Як відомо, всі п'ять фільмів були однією з найбільш фінансово успішних франшиз в історії кінематографа й зібрали понад 4,5 мільярда доларів.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що співачка Джамала розповіла, що на стрімінговій платформі Netflix запланована прем’єра стрічки "Євробачення: Історія вогненної саги", в якій вона вже встигла знятися.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?