Десна - Динамо: повне відео матчу української Прем'єр-ліги
Категорія
Спорт
Дата публікації

Десна - Динамо: повне відео матчу української Прем'єр-ліги

Десна - Динамо: повне відео матчу української Прем'єр-ліги
Джерело:  online.ua

У неділю, 28 червня, в Чернігові на стадіоні Юрія Гагаріна відбудеться матч 28-го туру української Прем'єр-ліги. На футбольному полі зустрінуться команди "Десна" і "Динамо", яким в очному поєдинку доведеться з'ясувати, хто більше гідний місця в наступній Лізі чемпіонів. Подивитися матч можна "Десна" - "Динамо" можна на ONLINE.UA. Повне відео гри транслює FootballHub.

Відомо, що в стартовому складі "Десни" сьогодні грають: Паст - Конопля, Єрмаков, Гітченко, Мостовий - Фаворов, Огиря - Калітвінцев, Арвеладзе, Картушов - Філіппов. У команді "Динамо" на поле вийдуть: Бущан - Кендзьора, Кадір, Шабанов, Піваріч - Андрієвський, Шепелев - Циганков, Буяльський, Вербич - Русин.

Нагадаємо, це четвертий і заключний поєдинок в поточному сезоні між "Десною" і "Динамо". У вересні 2019 року "Десна" на виїзді обіграла киян - 2:1. Через три місяці динамівці взяли реванш - 1:0. А останній матч, який відбувся перед самим ккарантином, завершився бойовою нічиєю - 1:1.

Матч "Десна" - "Динамо" розпочнеться о 19:00 за київським часом.

Десна - Динамо - онлайн-трансляція матчу УПЛ (повне відео):

Важливо відзначити, що "Десна" зараз займає четверте місце з відставанням в чотири очки від третьої в таблиці "Зорі". Клуб зазнав двох поразок в попередніх семи матчах при чотирьох перемогах. "Динамо" перебуває на другій сходинці з відривом в два бали від "Зорі". Клуб виграв чотири попередні поєдинки поспіль у всіх турнірах. Для обох команд в сьогоднішньому матчі важлива тільки перемога. Якщо "Десна" програє, то вилітає з гонки за друге, а може бути і за третє місце. У разі перемоги "Динамо", то команда скоротить відрив від "Зорі" на п'ять очок.

За прогнозом від авторитетної букмекерської контори William Hill, "Динамо" є фаворитом матчу - коефіцієнт на перемогу дорівнює 1,61, то, що виграє "Десна", оцінюється в 4,80, нічия - в 4,20.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що "Шахтар" знову став чемпіоном України з футболу. Донецький клуб у четвертий раз поспіль виграв чемпіонат України і тринадцятий в історії команди.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?