Ну це повний треш - Лукашенко влаштував запальні танці під пісню Таїсії Повалій
Категорія
Світ
Дата публікації

Ну це повний треш - Лукашенко влаштував запальні танці під пісню Таїсії Повалій

Ну це повний треш - Лукашенко влаштував запальні танці під пісню Таїсії Повалій
Джерело:  online.ua

Президент Білорусі Олександр Лукашенко наразився на нову хвилю бурхливої критики з боку білорусів. Громадяни країни на цей раз обурилися рішенням білоруського лідера влаштувати Республіканський бал випускників вищих навчальних закладів, незважаючи на пандемію коронавіруса. Але остаточно у білорусів увірвався терпець після того, як Лукашенко влаштував запальні танці на цьому заході з молоддю. Жителі Білорусі назвали захід "пиром під час чуми", а танці Лукашенко - "ганьбою показної політичної системи країни". Відео з танцюючим Лукашенко вони масово коментують в мережі, передає ONLINE.UA.

Відомо, що Республіканський бал випускників в Білорусі почався з офіційної частини, на якій Лукашенко звернувся до молоді із закликом зберегти Білорусь і залишатися на своїй рідній землі. Він закликав випускників не оглядатися на Захід, а зберігати традиції своєї країни.

"На чужій землі ви не будете білорусами, тільки на своїй", - заявив Лукашенко.

Після урочистої частини захід продовжився в неформальній обстановці. Як виявилося, Лукашенко залишився на балу і станцював з молоддю під пісні білоруських і зарубіжних виконавців, серед яких була Таїсія Повалій. У мережі опублікували відео, як Лукашенко веселиться і танцює під українську народну пісню "Ти ж мене підманула". Його танці обурили білорусів.

"Відразу видно, президент весь в роботі. Стільки зусиль докладає", "Фу, як противно! Соромно", "Всіх суперників в в'язниці посадив, а сам жирує", "На рівні Єльцина - ледве рухається", "Сподіваюся це останній танець. .. "," Нє, ну це повний треш! Тарган в ударі дивлюся!!! Танцює як в останній раз!", "Чесно кажучи, неприємне видовище. І це м'яко сказано ...", "Це маразм .... просто слів немає", "Все це настільки смішно виглядає !!! У тебе вся країна на заробітках в Європі !!! Люди зубожіють. А ти, танцюєш !!!! Ну не маразматик?", - розкритикували Лукашенко за запальні танці білоруси.

Нагадаємо, в Білорусі 9 серпня відбудуться президентські вибори. Лукашенко, який має намір балотуватися на шостий термін, заявляв, що в країні хочуть влаштувати революцію. На тлі передвиборної гонки білоруські правоохоронці затримали двох суперників Лукашенка - колишнього главу Белгазпромбанка Віктора Бабарика і блогера Сергія Тіхановського. Кримінальні справи порушено і проти кількох опозиційних блогерів. У Мінську та інших містах республіки проходять акції протесту.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Лукашенко звинуватив Путіна у втручанні в вибори президента Білорусі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?