Жителі окупованого Криму несподівано для всіх пішли проти Путіна - росіяни їх підтримують
Категорія
Політика
Дата публікації

Жителі окупованого Криму несподівано для всіх пішли проти Путіна - росіяни їх підтримують

Жителі окупованого Криму несподівано для всіх пішли проти Путіна - росіяни їх підтримують
Джерело:  online.ua

У Росії четвертий день триває голосування за зміну Конституції РФ, що, зокрема, передбачає обнуління поезідентского терміну Володимира Путіна. Щоб досягти своєї мети, глава Кремля не став розраховувати тільки на росіян, які не поспішають підтримувати Путіна, тому влаштував незаконне голосування в окупованому Криму, будучи впевненим у підтримці кримчан. Але і вони, як виявилося, вирішили пройти проти Путіна. Один з російських сайтів провів анонімне опитування серед своїх читачів, в числі яких є і жителі окупованого українського півострова. Як показали його результати, 38% жителів Криму на голосуванні вибрали варіант "проти", 24,5% - "за", а 37,5% респондентів повідомили, що не підуть голосувати. При цьому російський ВЦИОМ публікує інші дані - там запевняють, що 76% росіян підтримують зміну Конституції РФ. Ці дострокові результати обурили громадян РФ, які бурхливо коментують ситуацію в соцмережах, передає ONLINE.UA.

За даними ВЦИОМ, станом на 28 червня, в опитуванні взяли участь 163 124 виборця, які вже проголосували. З них відповіли на питання, як вони проголосували, 70,6% респондентів, відмовилися від відповіді - 29,4% опитаних. Серед тих, хто відповів, на підтримку поправок висловилися 76%, проти - 23,6%. Відзначається, що опитування було анонімним, воно проводилося на 800 виборчих дільниць в 25 російських регіонах.

У той же час анонімне опитування, яке провів російський сайт "Дром", показує абсолютно інший результат. У повідомленні організаторів опитування зазначено, що 59% росіян виступають "проти" внесення поправок до Конституції РФ, і тільки 12% - "за", близько 29% вибрали варіант відповіді "не піду" на голосування.

Росіяни обурені свавіллям, який Путін влаштував з цим голосуванням. Вони не сумніваються, що результати голосування за зміни Конституції РФ будуть такими, як замовив Кремль.

"Скромним, могли і 86 намалювати", "З чим я вас всіх і вітаю ... або на вилах, або вперед ногами, в Росії по-іншому не буває", "76% до 2036 року в усіх конкурсах", "Хто б сумнівався ... " , "76% з 146% тих, хто проголосував - 110% - прекрасний результат!", "Де ці 76%? Чому я жодного не зустрічав?", "Я ж казав, немає різниці що ви ходили чи ні , за що ви голосували ... результат вже всім був відомий давно","Людей тримають за лохів, обмежили протестні регіони в голосуванні, в Москві і Нижегородської області проголосувало всього 1 млн !!!! з 15 млн жителів !!! Тепер додайте сюди вояків 2,5 млн яких насильно відправили, ось вам і намалювали 76%. І ізоляція їм на руку, чим менше прийде тим краще "," І не важливо, вірять громадяни в ці цифри чи ні! ", - коментують росіяни попередні результати голосування в РФ.

Нагадаємо, Путін на початку року вирішив змінити Конституцію РФ, щоб обнулити свій президентський термін. Пандемія коронавіруса ледь не поламала його плани, так як провести голосування стало неможливим. Але щоб досягти мети, глава Кремля вирішив скасувати карантин в РФ, заявивши, що ситуація з коронавірусом стабілізувалася, незважаючи на те, що Росія займає третє місце в світі по захворюваності, а число хворих в РФ щодня збільшується на 8-10 тисяч. Такий хитрий трюк дозволив йому призначити голосування на 1 липня, причому підтримати правки до основного закону Росії громадяни можуть прямо з дому, оскільки недавно Путін дозволив їм голосувати дистанційно, побоюючись низької явки.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Путін віддав наказ примусово змусити голосувати за правки Конституції РФ не тільки бюджетників, але і співробітників приватних компаній.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?