Улюблений реліз в модній колисці - Джамала вразила першим фото з новонародженим сином
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Улюблений реліз в модній колисці - Джамала вразила першим фото з новонародженим сином

Улюблений реліз в модній колисці - Джамала вразила першим фото з новонародженим сином
Джерело:  online.ua

Новонародженому сину популярної української співачки Джамали вже виповнилося 10 днів після народження. Щаслива зірка вирішила поділитися радістю свого материнства і зробила подарунок шанувальникам - вони опублікувала перші фото з новонародженим малюком, які зворушили українців. Правда, крупним планом сина Джамала не показала, на знімку він спав в колясці на прогулянці. Але і такі кадри не залишили байдужими фанатів співачки, які залишили масу теплих коментарів до фото, повідомляє ONLINE.UA.

"Ось це тиждень! Реліз пісні, реліз фільму і мій улюблений реліз в цієї модній колисці! Всім дякую за коментарі, увагу, участь!!! Обожнюю!!! Обіймаю вас усіх і кожного. Ділюся з вами своїм життям, всім, що дорого і люблю! ", - підписала Джамала перше фото сина.

На фото з сином Джамала показала, як гуляє з малюком. У кадрі вона відображена в білому сарафані просторого крою і з розпущеним волоссям. Шанувальники зірки звернули увагу на її відмінну форму, яку співачці вдалося зберегти, незважаючи на вагітність і пологи.

"Продуктивний у Вас період! Маєте чудовий вигляд!", "Джамала, круто виглядаєте після пологів!", "З захопленням дивлюся на вас - талант і красуня!", "Такі яскраві фото. Клас!", "Дуже раді за вас. Щастя і здоров'я малюку! ", - коментують українці ніжне фото Джамали з сином.

Нагадаємо, Джамала стала мамою вдруге 19 червня. Свого новонародженого сина вона назвала Селім-Гірея Сеїт-Бекір Огли Сулейманов. Співачка і її чоловік Сеїт-Бекір вже виховують дворічного Емір-Рахмана - їх перший син народився в березні 2018 року.

Важливо відзначити, що в своєму пості з першим фото новонародженого сина Джамала розповіла по ще дві важливі події свого життя, які відбулися з нею за останній тиждень. Йшлося про її нову пісню Пастка, яку вона написала разом з діджеєм і саунд-продюсером Vakula, а також про прем'єру комедії "Євробачення: Історія вогненної саги", в якій Джамала зіграла роль.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Джамала поділилася емоціями після зйомок в голлівудському фільмі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?