НЛО нарешті зняли на фото - вчені приголомшили сенсаційним висновком
Категорія
Технології
Дата публікації

НЛО нарешті зняли на фото - вчені приголомшили сенсаційним висновком

НЛО нарешті зняли на фото - вчені приголомшили сенсаційним висновком
Джерело:  online.ua

У науковому світі вже кілька днів бурхливо обговорюють чергову появу НЛО на Землі. На цей раз дивний об'єкт зафіксували в Польщі, в 280 км від Варшави. Правда, помітила його всього одна людина - місцевий житель села Ястрове, над яким нібито і завис об'єкт. Чоловікові навіть вдалося сфотографувати "тарілку" прибульців на камеру телефону. До речі, знімки він передав польському уфологу Роберту Бернатовичу, який в свою чергу поділився сенсацією з колегами - Філіпом Ментлом, ексдиректором відділу розслідувань Британської дослідницької асоціації НЛО, який з 1979 року займається дослідженням знімків невпізнаних літаючих об'єктів, і Джейсоном Гливом, фахівцем з аналізу знімків літаючих тарілок і інших літальних апаратів, який в минулому працював на британський підрозділ аерокосмічної компанії Airbus. Несподівано для всіх експерти подвердили реальність фото НЛО і заявили, що це найкращий знімок за останні 40 років. Але користувачі мережі сумніваються в правдивості їх сенсаційної заяви. Вони переконані, що фото - справжня підробка. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на The Mirror.

Автор фото НЛО, який передав знімки уфологам, не захотів розкривати своє ім'я, так як боїться, що його визнають "божевільним". При цьому він розповів, що побачив дивний об'єкт, коли їхав на велосипеді. Чоловік нібито почув дивний звук і раптово побачив "тарілку". Йому вдалося швидко сфотографувати її на телефон, після чого НЛО зникло.

Користувачі мережі не вірять в реальність фото НЛО, яке нібито з'явилося над Польщею. Вони вважають, що об'єкт на знімку більше схожий на парковий ліхтар, підвішений на дроті. Але з ними не погодився Філіп Ментл, який за свою практику вивчив чимало знімків НЛО, практично всі з яких, за його словами, були або підробками або зображеннями цілком з'ясовних явищ. Він не знайшов ніякого підступу на кадрах з Польщі. Аналогічну думку виразив і Глив, якого вразила висока якість знімків з НЛО.

Джейсон навіть провів дослідження з отриманими фото НЛО. Йому вдалося відстежити рух об'єкта, і встановити, що його траєкторія укладається в радіус 200 футів (60,9 метра) на висоті в 150-200 футів (45-60,9 метра). За словами експерта, об'єкт має металеву структуру. Правда, для більш глибокого аналізу Гливу не вистачило даних про точне місцезнаходження зйомки і часу доби, але, навіть незважаючи на це, він виключив ймовірність обману.

"На землі не видно тіні об'єкта, тому я можу припустити, що сонце знаходилося позаду фотографа. Мені вдалося перетворити одне з зображень в збільшеному масштабі, яке показало, що на знімку відсутні системи для підвішування об'єкта. Я починаю вірити, що це дійсно складне тіло невідомого походження ", - прокоментував Джейсон Глива нове фото НЛО.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що командування США визнало справжність відео з НЛО, яке зняли американські пілоти в 2014 і 2015 роках.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?