Трампа упіймали на жорстких образах іноземних лідерів - шокуючий скандал
Категорія
Світ
Дата публікації

Трампа упіймали на жорстких образах іноземних лідерів - шокуючий скандал

Трампа упіймали на жорстких образах іноземних лідерів - шокуючий скандал
Джерело:  online.ua

Американського президента Дональд Трампа упіймали на систематичних образах на адресу іноземних лідерів. "Жертвами" його тверджень стали канцлерка Ангела Меркель, президент Еммануель Макрон та інші політики. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на CNN.

За даними джерел телеканалу, інциденти траплялися під час міжнародних телефонних розмов американського лідера. Найбільшу кількість таких контактів той провів з президентом Туреччини Реджепом Ердоганом. Щільність розмов сягала кількох на тиждень.

Трамп розповідав турецькому лідеру про свою радість від розгрому колишніх президентів Джорджа Буша та Барака Обами.

У розмові з королівським спадкоємцем Саудівської Аравії Мохаммедом бін Салманом та очільником КНДР Кім Чен Ином американський лідер хвалився своїм бізнесом, багатством та здобуттям президентської посади. Рішення своїх попередників Трамп назвав буквально "ідіотизмом".

Згідно з даними анонімного німецького посадовця, окремі розмови президента США стали "незвичайними". Їх засекретили завдяки спеціальним механізмам.

Про колишню британську прем'єрку Трамп говорив, що їх нібито не вистачало мужності, на адресу Меркель він говорив, що та "дурна". Під його образи також потрапив французький колега Макрон, прем'єр Канади Джастін Трюдо та очільник австралійського уряду Скотт Моррісон.

Нагадаємо, Дональд Трамп регулярно потрапляє у незвичні ситуації саме через свої публічні заяви чи твердження, які лунають поза публікою.

Як повідомляв ONLINE.UA, чимало світових лідерів звернули увагу на те, з якою блискавичною швидкістю погіршилися відносини між Німеччиною та Сполученими Штатами Америки, однак ніхто й не здогадувався, чим це все може закінчитися. Нещодавно лідерка ФРН Ангела Меркель публічно та безстрашно зважилася кинути виклик США. Подробиці — за посиланням.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?