Путін поставив росіянам зухвалу вимогу - що відомо
Категорія
Світ
Дата публікації

Путін поставив росіянам зухвалу вимогу - що відомо

Путін поставив росіянам зухвалу вимогу - що відомо
Джерело:  online.ua

З минулої середи, 25 червня, у Росії почалося голосування за поправки у конституцію країни. Російський президент Володимир Путін тим часом звернувся з новою заявою до населення. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на пресслужбу Кремля.

За словами президента, він закликає росіян підтримати одіозний законопроєкт.

"Ми голосуємо за країну в якій хочемо жити: з сучасною освітою та охороною здоров'я, з надійним соціальним захистом громадян, з ефективною владою, яка підзвітна суспільству", - наголосив Путін.

Тим часом відомо, що у поправках міститься важливий пункт про ліквідацію обмежень для чинного лідера на балотування на президентську посаду у майбутньому.

"Ми голосуємо за країну заради якої працюємо і хочемо передати нашим дітям і онукам. Упевнений, кожен з вас, приймаючи таке важливе рішення, думає про своїх близьких. Спирається на цінності, які нас об'єднують, а це правда і справедливість, повага до людини праці, до людей старших поколінь, це сім'я і турбота про дітей", - стверджує Путін.

Він додав, що поправки стануть захистом цінностей та принципів, вони нададуть їм "безумовні конституційні гарантії". Суверенітет РФ, згідно з його виступом, стоїть на патріотизмі, а також повазі до історії, культури, мови й традицій — однак не пояснив, яких саме, бо на території РФ мешкають безліч народів.

Своє звернення Путін зафіксував на тлі нового меморіалу радянському солдатові під містом Ржев. Церемонію відкриття відвідав білоруський лідер Олександр Лукашенко.

Як повідомляв ONLINE.UA, на тлі повідомлень про масштабний наступ Росії проти України найближчим часом, російський глава Володимир Путін оголосив військові збори в РФ, наказавши закликати на них росіян, які перебувають в запасі. Відповідний указ глава Кремля підписав 29 червня — він вже набрав чинності. Важливо відзначити, що в указі Путіна про військові збори в РФ є три секретних пункту, які не розкриті для публічного ознайомлення.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?