Розпочнеться нова війна - Лукашенко вразив резонансною заявою
Категорія
Політика
Дата публікації

Розпочнеться нова війна - Лукашенко вразив резонансною заявою

Розпочнеться нова війна - Лукашенко вразив резонансною заявою
Джерело:  online.ua

Глава Кремля Володимир Путін нещодавно опублікував статтю, в якій грубо спотворив історичні факти Другої світової війни. Її досі активно обговорюють світові лідери, впливові чиновники з різних країн і все міжнародне співтовариство, які жорстко засуджують Путіна за брехню і грубе спотворення історії. Але білоруський лідер Олександр Лукашенко вперто стоїть на боці глави Кремля, який зганьбився на весь світ своїм творінням. Сьогодні, 30 червня, він приїхав в Тверську область, де разом з Путіним відкрив "Ржевський меморіал радянському солдатові". Він назвав цей пам'ятник символом непорушної дружби між Росією і Білоруссю і підкреслив, що якщо дозволити спотворити історію, маючи на увазі ту, що вже переписав Путін, почнеться нова війна. Про це повідомляє ONLINE.UA зі ссликой на БЕЛТА.

"Пам'ятник під Ржевом стане символом непорушної дружби між Росією і Білорусією, місцем загальної гордості і схиляння перед подвигом предків. Як тільки ми забудемо дорогу до святих місць - ми обов'язково будемо воювати", - відзначився Лукашенко резонансною заявою.

Важливо відзначити, що після цього заходу, Лукашенко і Путін повинні провести переговори. На них білоруський лідер планує висунути Путіна претензії через кремлівське втручання у вибори президента Білорусі, які відбудуться 9 серпня 2020 року.

Нагадаємо, нещодавно Путін оприлюднив свою статтю під назвою "75 років Великої Перемоги: спільна відповідальність перед історією і майбутнім". У ній він скидає відповідальність за розпалювання глобального конфлікту з Москви і прямо звинувачує у війні Захід. Також Путін виправдовує дії сталінської дипломатії і особливо пакт Ріббентропа-Молотова, так як Захід нібито кинув Радянський Союз напризволяще, один на один з нацистським агресором.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Лукашенко відзначився новим скандальним випадом проти України. 9 травня, в День перемоги над нацизмом у Другій світовій війні, він забув про внесок українців, мільйони яких віддали свої життя заради миру. Але президент Білорусі в своєму привітанні зі святом, зокрема адресованому главі Росії Володимиру Путіну, згадав тільки білорусів і росіян.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?