Він видатний боксер - іноземний чемпіон несподівано похвалив українця
Категорія
Спорт
Дата публікації

Він видатний боксер - іноземний чемпіон несподівано похвалив українця

Він видатний боксер - іноземний чемпіон несподівано похвалив українця
Джерело:  online.ua

Боксер-чемпіон Оскар Де Ла Хойя назвав головних трьох бійців сьогодення. До цього лаконічного рейтингу американець додав одного українського спортсмена. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Boxing Scene.

На думку колишнього чемпіона у шести категоріях, лідером сучасного боксу став Сауль Альварес. Таку оцінку він пояснив намірами мексиканця битися лише проти найкращих у світі.

Де Ла Хойя критикує інших боксерів, бо вони починають запитувати — скільки отримають за цей вихід на ринг. Альварес таких питань нібито не ставить, він націлений виключно на двобій.

Друга й третя сходинки цього ТОП-3 обійняли американець Терен Кроуфорд та українець Василь Ломаченко. Кроуфорда він назвав надзвичайно амбітним та відповідним для статусу суперзірки завдяки комбінації здібностей і таланту.

"Ломаченко – видатний боксер. Гадаю, що він може боксувати в першій напівсередній вазі, якщо захоче, у нього добре виходило", - підкреслив американський чемпіон.

Нагадаємо, сьогоденний бокс виявився паралізованим з самої зими. Причиною для того стала епідемія коронавірусу COVID-19. Боксери не можуть проводити боїв, оскільки майже всі країни ще підтримують жорсткий карантин для спортивних заходів. Їх відновлюють виключно без глядачів, що можна оцінити як критичний параметр для боксу.

Бій Василя Ломаченка проти американця Теофімо Лопеса зірвався через карантинний режим. Така доля спіткала й плани іншого українського бійця Олександра Усика.

Як повідомляв ONLINE.UA, британський боксер Тайсон Ф’юрі зробив рідкісний для нього комплімент на адресу українського колеги Олександра Усика. Він оцінив його шанси встояти проти Деонтея Вайлдера.

На думку британського важковика, чемпіона WBC, українець щонайменше завдасть неприємностей американському боксеру.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?