Критично важливо - Зеленський виступив з терміновою вимогою
Категорія
Політика
Дата публікації

Критично важливо - Зеленський виступив з терміновою вимогою

Критично важливо - Зеленський виступив з терміновою вимогою
Джерело:  online.ua

У вівторок, 30 червня, відбулося перше засідання Національної ради реформ за участю керівництва Кабінету Міністрів і Верховної Ради під керівництвом президента України Володимира Зеленського. Під час засідання український лідер назвав критичні важливі нововведення, за якими потрібні термінові рішення реформаторів. Він нагадав, що всі хто знаходяться при владі, повинні нести відповідальність за те, що відбувається в країні і давати результати, щоб людям хотілося жити в Україні. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ОПУ.

"Будь-яка реформа - це перш за все результат. Коли ти йдеш по вулиці і відчуваєш себе в безпеці. Коли ти приходиш додому, а в кишені є гроші, тобто ти заробляєш. Тому для мене реформи - це можливість", - зазначив президент.

Зеленський підкреслив, що зараз вкрай важливо запустити судову реформу в Україні, так як існує великий запит на справедливість і безпеку. Крім того, критично важливо, на думку президента, зробити ефективною систему охорони здоров'я. Президент також акцентував увагу на необхідності доступних кредитів для населення, реформування податкової системи і прискорення приватизації.

"Реформи - це ще і про відповідальність. Хтось повинен нести відповідальність і давати результат. Тому я думаю, що це головне завдання для Національної ради реформ. Зробити все, щоб нам всім хотілося жити в Україні", - підсумував Зеленський.

Важливо нагадати, що міжнародна консультаційна група (МКГ), в яку входять Консультативна місія Євросоюзу, офіс зв'язку НАТО і посольство Штатів, продовжує уважно стежити за політичною і соціальною ситуаціями в Україні. Так, нещодавно стало відомо, що МКГ екстрено закликала український парламент прийняти закон про реформування Служби безпеки України, який буде відповідати вимогам національної безпеки і євроатлантичним стандартам. Варто звернути увагу на те, що це вже не перший заклик, який пролунав від ЄС, США і НАТО з цього приводу.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Євросоюз екстрено звернувся до України з вимогою запровадити реформи в сфері верховенства права.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?