Жодних половинчастих рішень - Саакашвілі розкрив важливе доручення Зеленського
Категорія
Політика
Дата публікації

Жодних половинчастих рішень - Саакашвілі розкрив важливе доручення Зеленського

Жодних половинчастих рішень - Саакашвілі розкрив важливе доручення Зеленського
Джерело:  online.ua

Український президент Володимир Зеленський відзначився радикальною позицією у питанні податку на прибуток. Очільник виконкому Нацради реформ Міхеіл Саакашвілі розповів про нове доручення лідера. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на виступ посадовця з брифінгом.

За словами колишнього грузинського президента, йшлося про заміну податку на прибуток податком на виведений капітал.

"Замість податку на прибуток, який абсолютно корупційний, упроваджується податок на виведений капітал — це підтримав президент Зеленський. І він сказав дуже чітко: жодних півзаходів і жодних половинчастих рішень — потрібно допомогти українській економіці", - оголосив Саакашвілі.

Політик зауважив, представники Кабінету міністрів пояснили, що не можуть такого дозволити. Вони нібито пропонували саме половинчасті заходи, про які говорив президент.

"Потрібно брати ризики, щоб допомогти економіці, — дуже сподобалася концепція президента", - підкреслив Саакашвілі.

Нагадаємо, той лише нещодавно очолив Нацраду реформ. Розмови про призначення експрезидента Грузії ходили протягом майже усієї весни. Спочатку його планували призначити на посаду віцепрем'єр-міністра з питання реформ, однак від цього відмовилися.

Призначення Саакашвілі спричинило конфлікт між Києвом і Тбілісі. Грузинська сторона навіть відкликала на невизначений час посла.

Як повідомляв ONLINE.UA, Офіс президента України під удар поставив колишній президент Грузії та чинний очільник Виконавчого комітету реформ України Міхеіл Саакашвілі. В ефірі одного з українських телеканалів він почав стверджувати, що в Україні немає держави, а є тільки посадовці зі своїми керівниками, які намагаються контролювати усі політичні, економічні та соціальні процеси.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?