Головний ворог Трампа зважився на неочікуване рішення - у чому річ
Категорія
Світ
Дата публікації

Головний ворог Трампа зважився на неочікуване рішення - у чому річ

Головний ворог Трампа зважився на неочікуване рішення - у чому річ
Джерело:  online.ua

Ймовірний кандидат в президенти США від Демократичної партії та головний ворог та конкурент Дональда Трампа Джо Байден шокував міжнародну спільноту новим неочікуваним рішенням. Він офіційно повідомив, що відмовляється від проведення передвиборних мітингів аж до самих виборів в листопаді поточного року. За словами Байдена, даний крок пов'язаний з пандемією коронавірусної хвороби COVID-19, що не вщухає. Політик почав стверджувати, що прислухався до порад лікаря, адже йдеться не тільки про здоров'я самого Байдена, а й про здоров'я усіх в країні. Він ще раз наголосив, що не буде організовувати мітинги. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ВВС.

"Схоже, це - найдивніша передвиборна кампанія в новітній історії", - констатував 77-річний колишній віцепрезидент США.

Варто звернути увагу на те, що з'їзд Демократичної партії, на якому повинно було відбутися висунення кандидата у президенти, був запланований на липень. Однак через пандемію і критичну ситуацію, що склалася в Штатах, захід вже перенесли 17 серпня. Президентські вибори в США заплановані на 3 листопада 2020 року. Що важливо розуміти, протягом минулої доби число нових випадків зараження коронавірусом у США перевищило 40 тисяч - вп'яте за останні шість днів.

"Окрім того, радник президента США, керівник Національного інституту з вивчення алергій та інфекційних хвороб Ентоні Фаучі попереджає про збільшення нових заражень коронавірусом в кілька разів. Відповідаючи 30 червня на запитання сенаторів, він заявив, що можливо уже найближчим часом кількість заражених протягом дня перевищуватиме сто тисяч", - йдеться в повідомленні.

Згідно з останніми даними, у США, станом на 30 червня, загальна кількість інфікованих у країні перевищила 2,6 мільйона осіб. Від COVID-19 у Штатах уже померли понад 127 тисяч пацієнтів. У світі це з відривом найвищі показники, пов'язані з поширенням коронавірусу.

Як повідомляв раніше ONLINE.UA, кандидат у президенти США та головний суперник Дональда Трампа  Джо Байден вразив світ сміливим зізнанням.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?