Кеті Перрі хотіла вчинити самогубство - відома співачка вже назвала причину
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Кеті Перрі хотіла вчинити самогубство - відома співачка вже назвала причину

Кеті Перрі хотіла вчинити самогубство - відома співачка вже назвала причину
Джерело:  online.ua

Людям здається, що життя зірок ідеальне та безхмарне, адже вони багаті, красиві та всесвітньо відомі, однак дуже часто - це просто ілюзія. Так, талановита співачка Кеті Перрі нещодавно зізналася, що ледь не вчинила самогубство. За словами красуні, 3 роки тому вона впала в депресію, причиною якої став розрив з бойфрендом Орландо Блумом та відсутність нової хвилі популярності. Артистка зважилася розсекретити непростий етап свого життя в інтерв'ю для радіостанції SiriusXM CBC, передає ONLINE.UA.

Думки про самогубство почали мучити співачку 3 роки тому, коли вона порвала з актором Орландо Блумом й випустила музичний альбом Witness, який став не надто популярним та критикувався багатьма фанатами Кеті. Перрі зізналася, що тоді вона почувалась розбитою, а той період життя позначився крахом у кар'єрі. Наразі артистка визнає, що вона надто драматизувала ситуацію.

"Моя кар'єра розвивалась по висхідній – все вище, вище і вище. А потім раптом сталося падіння, не таке вже й велике, як я розумію зараз… Я стільки вклала в усе це, що частини мене просто не стало… Я б потонула у своїй печалі і, напевно, просто викинулася б", – розповіла Кеті.

За словами Перрі, її врятувала віра, надія та вдячність. Співачка вирішила не здаватися і невдовзі її особисте життя налагодилося, а разом з тим і кар'єра знову пішла вгору. Нині вона розуміє, що пережите позитивно позначилося на ній, адже вона почала по-іншому почала дивитися на життя.

"Для мене було важливо відчути себе розбитою – це допомогло мені по-іншому зібрати себе знову, допомогло "заземлитися", а не просто марнувати життя як попзірка", - зізналася артистка.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше популярна співачка Кеті Перрі очолила рейтинг найбільш високооплачуваних співачок 2018 року. 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?