У Києві посилили карантин - подробиці жорсткого рішення
Категорія
Україна
Дата публікації

У Києві посилили карантин - подробиці жорсткого рішення

У Києві посилили карантин - подробиці жорсткого рішення
Джерело:  online.ua

Ситуація з COVID-19 у Києві станом на початок липня залишається напруженою. Столична влада у зв'язку з цим вирішила посилити окремі обмеження. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Київську міську державну адміністрацію.

За словами мера Віталія Кличка, рішення ухвалили відповідно до урядової постанови щодо протиепідемічних заходів.

"Хочу повідомити, що відповідно до постанови уряду, місто ухвалило рішення про посилення протиепідемічних заходів у столиці. Зокрема, обмежено час роботи закладів громадського харчування та розважальних закладів (у тому числі, кінотеатрів) – до 22-ої години. Обмежено також проведення масових заходів культурного, розважального, спортивного, рекламного характеру – із 22-ої години", - підкреслив Кличко.

Мер додав, усі посилення карантину — це вимушений крок на тлі погіршення ситуації. Вони спрямовані проти поширення інфекції.

"І місто виконуватиме таке рішення уряду", - резюмував посадовець.

Нагадаємо, станом на ранок 1 липня по всій Україні підтвердили вже 44 998 діагнозів COVID-19. З них безпосередньо у Києві 5 138. За попередню добу у столиці виявили 101 новий випадок інфекції.

Наразі український уряд та місцева влада вирішили не поспішати з послабленнями режиму обмежень. Представники Кабміну говорили про пошук балансу між економікою та безпекою громадян. Тривалий час у країні реєстрували від 700 до понад 1000 нових хворих на коронавірус.

Як повідомляв ONLINE.UA, українські фахівці встановили середній термін тривалості коронавірусної хвороби. Міністр охорони здоров’я Максим Степанов стверджує, що він сягає 21 дня. За словами посадовця, на тривалість хвороби впливає важкість хвороби.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?