Хотілося його покарати - Усик зважився на гучне зізнання
Категорія
Спорт
Дата публікації

Хотілося його покарати - Усик зважився на гучне зізнання

Хотілося його покарати - Усик зважився на гучне зізнання
Джерело:  klitschko-brothers.com

У 2017 році українець Олександр Усик зустрівся на рингу з німецьким боксером Марко Гуком. Нещодавно колишній чемпіон світу у важкій вазі розповів подробиці того бою. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Klitschko-brothers.com.

За словами боксера, він хотів битися з німцем, але їх зупинив арбітр.

"Хотілося побоксувати з Гуком ще в той час, коли у нього був пояс. Тому що він такий нахабний, самовпевнений хлопець. Дуже цікавий поєдинок був. Я розпочав бій більш розумно. Чим більш складним є опонент, тим ти більше з себе дістаєш. Я не був озлоблений на нього, хотілося по-спортивному його покарати... Але суддя рано зупинив бій. Марко не до кінця отримав те, що мав отримати. з Гуком відбувалося щось неймовірне — він горів, як будинок зі зрубу, палав просто, а вогнегасника не було", - пояснив Усик.

Нагадаємо, Усик та Гук зустрілися у Берліні 9 вересня 2017 року. Суддя зупинив бій на 10-му раунді. Українцю вдалося дійти до півфіналу World Boxing Super Series. Пізніше він отримав перемогу на турнірі.

Наразі бої кількох видатних українських боксерів виявилися зірваними. Причиною стала пандемія коронавірусу COVID-19 та жорсткий карантин, який вводили у багатьох країнах світу. Через закриті кордони вони не могли дістатися місця проведення двобоїв, а через обмеження спортивні події не могли проходити до останнього часу.

Попередньо бій Олександра Усика проти Ентоні Джошуа планують провести навесні 2021 року. Утім, цей період — орієнтовний.

Як повідомляв ONLINE.UA, британський боксер Тайсон Ф’юрі зробив рідкісний для нього комплімент на адресу українського колеги Олександра Усика. Він оцінив його шанси встояти проти Деонтея Вайлдера.

На думку британського важковика, чемпіона WBC, українець щонайменше завдасть неприємностей американському боксеру.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?