Це неможливо: у Зеленського зробили важливе попередження українцям
Категорія
Політика
Дата публікації

Це неможливо: у Зеленського зробили важливе попередження українцям

Це неможливо: у Зеленського зробили важливе попередження українцям
Джерело:  online.ua

Член команди українського лідера Володимира Зеленського та очільник фракції "Слуга народу" Давид Арахамія озвучив важливе попередженням усім українцям - він офіційно повідомив, що перенести місцеві вибори з жовтня місяця вже неможливо. Окрім того, політик звернув увагу на те, що наступного тижня Верховна Рада повинна призначити дату проведення місцевих виборів. Арахамія вкотре наголосив, інформація про можливе перенесення дати виборів з жовтня є чутками. Про це глава фракції "СН" розповів в кулуарах українського парламенту, передає ONLINE.UA.

"Але для того, щоб у когось, наприклад, виникла думка так зробити, на це знадобилось би дві сесії. У нас немає часу до виборів зробити це через дві сесії, через зміну до Конституції фактично. Я вважаю, що цей сценарій неможливий, скільки б там чутків не було. Це просто юридично неможливо зробити", - запевнив представник команди Володимира Зеленського.

Окрім того, він наголосив, що президентська політична "Слуга народу" встигне провести соціологічне дослідження для того, щоб обрати кандидатів від цієї політисили. Передбачається, що опитування проведуть на вулиці, а не телефоном, як тільки покращиться ситуація з карантином, запровадженим через коронавірус. Як відомо, чергові вибори сільських, селищних, міських, районних, обласних рад, сільських, селищних, міських голів заплановані на 25 жовтня.

Варто нагадати, що нещодавно глава держави Володимир Зеленський емоційно відреагував на гучний скандал, який сколихнув партію "Слуга народу" та шокував багатьох українців. Наразі відомо, що глава держави назвав "торпедою" народну обраницю від фракції "СН" Галину Третьякову, яка обурила людей резонансною заявою про "дітей низької якості", які народжуються у родинах із низьким рівнем доходів. Відомо, що Зеленський запанікував, оскільки ця заява, на його думку, може вплинути на рейтинг партії. Окрім того, президент припускає, що через цей скандал "СН" може програти місцеві вибори.

Як повідомляв ONLINE.UA,  ЦВК затвердила нові правила голосування в Україні. 11 червня була ухвалена довгоочікувана постанова "Про Порядок визначення виборчої адреси виборця, який не має зареєстрованого місця проживання".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?