Майже 400 тисяч доларів за біткоїн - аналітики вразили новим прогнозом
Категорія
Технології
Дата публікації

Майже 400 тисяч доларів за біткоїн - аналітики вразили новим прогнозом

Майже 400 тисяч доларів за біткоїн - аналітики вразили новим прогнозом
Джерело:  online.ua

Авторитетні іноземні аналітики шокували світ новим прогнозом - вони заявляють про те, що ціна біткоїна досягне цього року майже 20 тисяч доларів і до 2030 року буде зростати до майже 400 тисяч доларів. Зазнчається, що Crypto Research Report наприкінця червня оприлюднив дослідження, яке містить прогнози цін на кілька криптовалют: біткоїн, біткоїн кеш, ethereum, litecoin та stellar. Це 10-та публікація звіту CRR, і він охоплює популярний метод оцінки, який використовується для прогнозування майбутньої ціни біткоїна, що називається моделлю "рівняння обміну". Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Bitcoin.com.

"Модель рівняння обміну – це абсолютний підхід до оцінки криптовалют. Це означає, що модель дає цільову ціну, за якою варто розцінювати криптовалюти на основі припущень щодо зміни попиту та пропозиції", - зазначається у звіті.

Аналітики CRR прийшли до майбутніх оцінок цін для BTC, ETH, LTC, BCH та XLM. Вони очікують, що ціна на біткоїн зросте до 19 044 доларів у 2020 році, 341 000 доларів у 2025 році та 397 727 доларів у 2030 році.

"Очікується, що ціна Ethereum досягне 331, 3 549 доларів і 3 644 доларів відповідно, тоді як ціна біткоїн кешу повинна піднятися до 414, 6 690 доларів і 13,016 доларів однакові періоди часу",- йдеться в повідомленні.

Не можна забувати про те, що наразі у світі нараховують понад 40 мільйонів користувачів криптовалюти. Варто зазначити, що їхня кількість в країні позитивно корелює з ВВП країни на душу населення. Високий ВВП означає більше прийняття криптовалюти в країні.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що аналітики назвали найприбутковіші криптовалюти 2020 року, але попередили, що найдорожчою і найнадійнішою криптовалютою в світі як і раніше залишається біткоїн.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?