Виглядає непогано - Трамп шокував заявою про носіння маски
Категорія
Світ
Дата публікації

Виглядає непогано - Трамп шокував заявою про носіння маски

Виглядає непогано - Трамп шокував заявою про носіння маски
Джерело:  online.ua

Дональд Трамп знаходиться на прицілі світових медіа не тільки як президент, але й автор неоднозначних тверджень. Нещодавно він дивакувато прокоментував носіння маски в умовах пандемії. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Fox Bussiness.

За словами американського лідера, він у масці схожий на Самотнього рейнджера.

"Я повністю підтримую носіння масок. Я вважаю, що це правильно. Я б носив маску, якби навколо мене стояли інші люди на невеликій дистанції", - підкреслив Трамп.

Також він зізнався — маска йому личить.

"Це була чорна маска. Я подумав, що виглядає непогано. Схоже на Самотнього рейнджера", - додав він.

Трамп пояснив, що регулярно використовує захисну маску, однак раніше його регулярно критикували за ігнорування цього правила під час публічних заходів. Також політик наголосив — усе його оточення регулярно проходить тести на COVID-19.

Президент США став об'єктом критики також через те, що ігноруванням епідемічних правил він подає поганий приклад іншим американцям. Це дуже критично на тлі ситуації з поширенням вірусу у країні. Станом на 2 липня на території Сполучених Штатів підтвердили майже 2,7 мільйона випадків коронавірусу.

Нагадаємо, Самотній рейнджер — це персонаж класичних американських вестернів. Він — своєрідний супергерой Дикого Заходу, який бореться зі злочинцями. Його головні атрибути — маска на очах, що нагадує Зорро, та індіанський супутник на ім'я Тонто.

Як повідомляв ONLINE.UA, американського президента Дональд Трампа упіймали на систематичних образах на адресу іноземних лідерів. "Жертвами" його тверджень стали канцлерка Ангела Меркель, президент Еммануель Макрон та інші політики.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?